Chapter 13.

6.5K 597 17
                                    

Η καρδιά μου σταμάτησε και κατευθείαν άρχισε να ξαναχτυπά δυνατότερα και χίλιες φορές πιο γρήγορα.Τα πόδια μου κόπηκαν όπως την πρώτη φορά που είδα τον Harry έξω από το σπίτι να με πλησιάζει.Νόμιζα πως έτρεμα,αλλά όχι τόσο για να το προσέξει κάποιος.Ένιωθα αγχομένη και μπερδεμένη και...φοβισμένη.Είναι σωστό αυτό;Εκείνη την στιγμή το ήθελα τόσο πολύ που δεν σκεφτόμουν εάν είναι λάθος ή σωστό το να με φιλήσει ο Harry.Δεν νομίζω πως κάποια κοπέλα θα έλεγε όχι.

Ο Harry με την παλάμη του έπιασε το μάγουλό μου,και το χάιδευε απαλά με τον αντίχειρά,όσο πλησίαζε τα χείλη του στα δικά μου.Τα μάτια του ήταν καρφωμένα στα χείλη μου,ενώ ο ίδιος δάγκωνε έντονα το κάτω χείλος του.

Οι κινήσεις του ήταν τόσο αργές,που με έκαναν να βαριανασαίνω.Έγειρε ελάχιστα το κεφάλι του στο πλάι και με φίλησε στο μάγουλο.

Τα μάτια μου γούρλωσαν από έκπληξη.Στο μάγουλο;

"Audrey...άφησε με να το κάνω"

Ψέλλισε καρφώνοντάς με στα μάτια.Χωρίς να το σκεφτώ έγνεψα καταφατικά.Ο Harry έριξε το βλέμμα του ξανά στα χείλη μου,και πριν το καταλάβω τα χείλη του είχαν συναντήσει τα δικά μου.

Οι χτύποι της καρδιάς μου αυξήθηκαν κατά πολύ.Ένιωσα κατευθείαν αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι μου,σαν ένα μικρό ερωτευμένο κοριτσάκι.Άργησα να ανταποδώσω στο φιλί από το σοκ αλλά όταν το έκανα ο Harry χαμογέλασε και το κατάλαβα.

Πέρασα τα χέρια μου γύρω από τον σβέρκο του και άρχιζα να παίζω με μερικές μπούκλες του,ενώ αυτός πέρασε το ένα του χέρι γύρω από την μέση μου και με τράβηξε ελαφρώς ώστε να ανέβω στα πόδια του.Αν και αυτή η στάση δεν ξέρω αν ήταν βολική και για αυτόν,τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την πλάτη του,όσο το φιλί μας γινόταν όλο και πιο παθιασμένο.Τα χείλη μας κουνιόντουσαν ρυθμικά και κανενός η γλώσσα δεν επιχείρησε να ζητήσει πρόσβαση στο στόμα του άλλου,πράγμα που μού άρεσε.

Ένιωθα πως η καρδιά μου θα πεταχτεί από την θέση της και θα βγει έξω.

Ένιωσα το φούσκωμα από το παντελόνι του Harry να μεγαλώνει,ενώ ένα μουγκριτό βγήκε από το στόμα του,πριν ο ήχος του κινητού να ακουστεί.

Αγνόησα τον ήχο,αλλά όχι για πολύ αφού χτυπούσε συνεχόμενα.Ο Harry άρχισε να με φιλά αργά μέχρι που τα χείλη μας απομακρύνθηκαν και τα βλέμματά μας συναντήθηκαν.Παίρναμε και οι δύο ανάσες μέχρι να σταθεροποιήσουμε τον ρυθμό τους.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now