Chapter 11.

6.7K 590 47
                                    

Σήμερα ξύπνησα,αλλά ο Harry δεν βρισκόταν δίπλα μου.Εχθές κοιμήθηκε ξανά μαζί μου,όπως κάνει κάθε βράδυ,και πρόσεξα πως ήταν λίγο απόμακρος χθες.Μπορεί βέβαια να ήταν ιδέα μου...

"Είσαι έτοιμη για σήμερα;"

Με ρώτησε ο Niall,καθώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο.Σήμερα θα πηγαίναμε βόλτα,απ'οτι μού είπε ο ίδιος.Αυτό φυσικά το είπε το Management,γιατί θέλουν να βγούμε κάπου έξω όπου θα υπάρχουν και paparazzi.

"Ναι.Σε περιμένω"

"Um,ξεκινάω τώρα Aud"

"Ωραία τα λέμε σε λίγο τότε"

"Τα λέμε σε λίγο"

Με ένα χαζό χαμόγελο τερμάτησα την κλήση και τοποθέτησα το κινητό μου στην τσέπη του τζιν μου.Κοίταξα για μια τελευταία φορά το είδωλό μου στον καθρέφτη και ύστερα βγήκα από το δωμάτιό μου.Την ίδια στιγμή έβγαινε και ο Harry από το δωμάτιό του,και μόλις με είδε ένα μικρό χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του.Φορούσε ένα από τα σκούρα μπλε τζιν του,μία άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και τα καφέ μποτάκια του.Αν και ήταν απλά όλα αυτά,κάτι τον έκανε ξεχωριστό μέσα σε όλα αυτά.Τα μαλλιά του ήταν ανακατεμένα,και ήθελα απεγνωσμένα να περάσω τα χέρια μου μέσα στις μπούκλες του.

"Καλημέρα Aud"

Μουρμούρησε και με πλησίασε χαμογελώντας.

"Καλημέρα curly"

Απάντησα και τον είδα να δαγκώνει το κάτω χείλος του.Έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει όταν με αγκάλιασε σφιχτά,καθώς ένιωθα αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι μου,ξανά.Όταν με έβγαλε από την αγκαλιά του,μού χαμογέλασε και πέρασε το χέρι του γύρω από τον ώμο μου.Αρχίσαμε να περπατάμε προς τις σκάλες,ενώ αυτός έπαιζε με μια τούφα από τα μαλλιά μου.

"Θα βγεις με τον Niall,huh;"

"Ναι"

"Aud,σε ευχαριστώ που κάνεις κάτι τέτοιο"

Μουρμούρησε και πριν το καταλάβω με φίλησε στο μάγουλο.

"Έπρεπε να το κάνω,παρά να δημιουργώ προβλήματα.."

Τον είδα να χαμογελάει καθώς κατεβαίναμε τις σκάλες και αμέσως γύρισε να με κοιτάξει.

"Νομίζω πως μού χρωστάς ένα φιλί Aud"

Κοκάλωσα μέχρι που συνειδητοποίησα πως εννοούσε στο μάγουλο.Σήκωσα το σώμα μου στις μύτες των ποδιών μου και τον φίλησα στο μάγουλο.Το πρόσωπό του έλαμψε,και πριν προλάβει να κάνει άλλη κίνηση το κουδούνι ακούστηκε.Στριφογύρισε τα μάτια του και τράβηξε το χέρι του από τον ώμο μου.

𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒆𝒑 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 Where stories live. Discover now