Κεφάλαιο 13

2.4K 224 17
                                    

**ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ**

Harry

Τόσο πανέμορφη.

Δική μου, στα χέρια μου, στην αγκαλιά μου καθώς δέχεται τα απανωτά φιλιά τα οποία τόσο καιρό πρόσμενα να της ξανά χαρίσω δίχως να αφήσω τίποτα να με εμποδίσει πλέον. Όλα ανήκουν στο παρελθόν, είμαι ηλίθιος που πίστεψα ότι μπορώ να ζήσω μακριά της, ότι μπορώ να της κρατήσω κακία και μίσος! Δεν μπορώ, δεν είμαι έτσι φτιαγμένος εγώ... Φτιάχτηκα για να την αγαπήσω ψυχή και σώματι και θα το κάνω... ακόμη και αν με σκότωνε εγώ θα την αγαπούσα. Θεέ μου, είμαι τρελός για τα μάτια της, για την καρδιά της. Την θέλω δική μου, είναι δική μου που να πάρει και μου το αποδεικνύει μόλις τώρα μέσω των φιλιών της, των χαδιών της... Κάνε να μην τελειώσει αυτή η στιγμή μας ποτέ, κάνε να την έχω στην αγκαλιά μου Θεέ μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το αξίζω θαρρώ. Το αξίζουμε που να πάρει!

Τα μάτια της κάνουν βόλτες σε όλο μου το κορμί, τόσο όμορφα γαλανά μάτια τα οποία ποτέ μου δεν πρόκειται να ξεχάσω. Με συντρόφευαν και με συντροφεύουν πάντα και παντού. Ακόμη και εκεί που βρισκόμουν τόσο καιρό, τα είχα στην ανάμνηση μου, ήταν η δύναμη μου αυτή και η κόρη μου, τίποτα δεν μπορεί να με κρατήσει μακριά τους... τίποτα. Ανακάθεται πάνω μου και λικνίζει τους γοφούς της πάνω μου με τα χέρια της να αγκαλιάζουν το στέρνο μου απαλά, το άγγιγμα της χάδι για εμένα που τόσο λαχταρώ και προσμένω. Καθώς κινείται επάνω μου, αισθάνομαι τον κάτω κόσμο μου να ''ξυπνάει'' δημιουργώντας κάτω από το παντελόνι και εσώρουχο μου ένα φούσκωμα το οποίο την κάνει να χαμογελάσει πλησιάζοντας τα χείλη της ελάχιστα μακριά από τα δικά μου. Με παρατηρεί μέσα στα μάτια όπως και εγώ εκείνη, καίνε και είμαι αποφασισμένος να καώ στην φωτιά της. Είναι το μωρό μου, είναι ο έρωτας της ζωής μου και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

Τα χείλη της έκαψαν τα δικά μου με το φιλί της, νιώθω χαμένος από της απαλότητα και την τρυφερότητα την οποία μου προσφέρει. Το κεφάλι μου γυρίζει, αισθάνομαι πως θα χάσω τις αισθήσεις μου αλλά αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μια ψευδαίσθηση του εαυτού μου. Πρέπει να σταματήσω όμως να σκέφτομαι τόσο πολύ, πρέπει να αφεθώ στο χάδι και στο φβιλί της. Να απολαύσω κάθε σπιθαμή του κορμιού της, να ζήσω κάθε λεπτό στην αγκαλιά της... πρέπει.

«Άτιμη...» βογκάω και μέσα από το φιλί μας γελάει. Τα χέρια της μετακινούνται προς τις μπούκλες μου, τραβώντας τες απαλά κάνοντας με να αναστενάξω. Περνάει την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου και αρχίζει ο χορός του πόθου μας. Το λίκνισμα των γοφών της γίνεται πιο έντονο, με την σειρά μου αγγίζω τους γοφούς της και την βοηθάω να αυξήσει ταχύτητα αν και ξέρω πως δεν με παίρνει. Χρειάζεται να την αισθανθώ το γρηγορότερο αλλιώς θα τελειώσω αυτή την στιγμή... μόνο και μόνο από αυτή την μηδαμινή επαφή μας. Πάει καιρός γαμώτο που έχω να κάνω σεξ... θα τρελαθώ.

The captain of her heart Book 3Where stories live. Discover now