Κεφάλαιο 29

1.9K 190 2
                                    


Lauren

Απρίλιος και η άνοιξη ολοένα και περισσότερο μας αγκαλιάζει, το τσουχτερό και αποκρουστικό κρύο έχει φύγει, οι ζεστές μέρες είναι περισσότερες πλέον και αυτό με ευχαριστεί καθώς δεν χρειάζεται να ντύνομαι υπερβολικά ζεστά. Όχι ότι με ενοχλούσε, όμως δεν με βόλευε όσον αφορά την εγκυμοσύνη. Έχω βαρύνει αρκετά και η κοιλιά μου έχει γίνει διπλάσια, επομένως τα βαριά και ζεστά ρούχα του χειμώνα με παίδευαν παρά με βοηθούσαν.

Σάββατο πρωί σήμερα, μάλλον θα πάω στο εμπορικό για κάποια τελευταία ψώνια όσον αφορά τα δίδυμα. Έχω γεμίσει το σπίτι με κοριτσίστικα ρούχα, επίσης είναι και κάποια της Rosie ολοκαίνουργια, δεν υπήρχε λόγος να μην τα κρατήσω για το μωράκι ή μωράκια μας, άλλωστε τα αδέρφια είναι σωστό να μοιράζονται τα πράγματα τους από μικρά, ώστε να συνηθίσουν την έννοια του ''μοιράζομαι''.

Ο Harry με την μικρή πριγκίπισσα για την υπόλοιπη ημέρα θα λείπουν, μαζί με την γιαγιά Grace έχουν πάει στην Οξφόρδη, όπου η αδερφή της γιαγιάς ζει μαζί με τα παιδιά της. Δεν έχω ακούσει πολλά για την γυναίκα αυτή, από τα λίγα λόγια του Harry όμως πρέπει να είναι πολύ αγαπητός άνθρωπος. Ελπίζω σύντομα να σταθώ τυχερή και να την γνωρίσω.

Παρκάρω το αυτοκίνητο στον χώρο του parking όπου διαθέτει το εμπορικό κέντρο, παίρνω την τσάντα μου και κατεβαίνοντας κλειδώνω το αυτοκίνητο μου. Περπατάω γύρω από τα μαγαζιά, σε άλλα απλά παρατηρώ και σε άλλα μπαίνω και μέσα επειδή κάτι μου τραβάει την προσοχή. Μικρά ροζ ρουχαλάκια τα οποία φαίνονται τόσο γλυκά και όμορφα και άλλα γαλάζια, θαλασσί για μικρούς πρίγκιπες... Δύο μικρές πριγκίπισσες και ένας μικρός πρίγκιπας στο σπίτι, δεν θα ήταν άσχημα! Όμως, λέω να βρω άλλο όνομα να φωνάζω την άλλη λατρεία της ζωής μου, νομίζω πως το χαρακτηριστικό ''μικρή πριγκίπισσα'' ανήκει στην μικρή μου Rosie, την μεγάλη μου αδυναμία.

Αυτό θα της πάρω. Αρπάζω ένα λουλουδάτο λευκό με χρωματιστά λουλούδια φόρεμα και ειλικρινά είμαι σίγουρη πως θα της πηγαίνει άψογα. Θα φωτίζει τα γαλάζια της μάτια και σίγουρα θα το λατρέψει, μα πως δεν θα το λατρέψει το μωρό μου, αφού από τώρα κάνει νάζια είτε σε εμένα, είτε στον πατέρα της μόλις φοράει κάποιο ρούχα που την ξετρελαίνει. Κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό της και χαμογελάει, ορισμένες φορές και όλας λέει «Είμαι πανέμορφη.» κάνοντας με να θέλω να την ''πνίξω'' στα φιλιά. Ένα αξιαγάπητο πλάσμα στην ζωή μου, τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω... τι;

The captain of her heart Book 3Where stories live. Discover now