Κεφάλαιο 39

1.9K 191 2
                                    

**ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ**

Lauren

Όλα κύλισαν υπέροχα. Καλεσμένοι μας λίγοι και καλοί, άνθρωποι δικοί μας οι οποίοι ασπάζονται την χαρά μας και όχι εκατοντάδες, που ήσουν να θεωρούσαν τον ερχομό τους ως αγγαρεία σε μια τόσο σημαντική και ιερή στιγμή της ζωής μας.

Η μικρή Rosie ήταν τόσο ήρεμη και ήσυχη, λίγο στην αρχή γκρίνιαξε μα ύστερα το κλάμα της δεν ξανά ακούστηκε. Ο ιερέας την βούτηξε στην κολυμπήθρα, διάβασε τα λόγια του και ψέλλισε στο τέλος το όνομα της μικρής πριγκίπισσας ''Roseann'', όπως είναι το βαπτιστικό. Ύστερα, ήρθε η σειρά του μικρού μπόμπιρα, ο οποίος αφού στην αρχή μας κατέπληξε όλους με το πόσο ήρεμος ήταν, ύστερα και αφού ο ιερέας τον βούτηξε στην κολυμπήθρα δεν σταμάτησε να κλαίει, ακόμη και όταν ο Liam τον πήρε στην αγκαλιά του για να τον ντύσει δεν σταματούσε, παρά μόνο όταν απομακρύνθηκαν από το ιερό και βγήκαν έξω για να ηρεμήσει... Και τέλος, η μικρή Daphne, μια μικρή δεσποινίδα. ''Κιχ'' δεν έβγαλε, τι την έδωσα στον Paul και την Lily, τι εκείνοι την άφησαν στα χέρια του ιερέα, τι άλλα παιδιά κλαίνε όταν τα βουτάνε στην κολυμπήθρα, αυτή φρόντισε να είναι άψογη.

Όλοι αργότερα βγήκαμε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου κάποιες καλές φίλες της γιαγιάς μοίρασαν τις μπομπονιέρες στους προσκεκλημένους. Ο μικρός George αποκοιμισμένος στην αγκαλιά του νονού του, η μικρή Rosie αυτοκόλλητη με τη νονά της και η Daphne, μπαλάκι του πινγκ-πονγκ στα χέρια της Lily και του Paul.

«Τι κάνετε στο παιδί;» πηγαίνω προς το μέρος τους, λέγοντας διακριτικά.

«Πες της φίλης σου να αφήσει την βαφτισιμιά μου τώρα...» μου λέει ο Paul να πω στην Lily.

«Όχι αγάπη μου, όχι. Να πεις στον φίλο σου να αφήσει την βαφτισιμιά μου ήσυχη...» η Lily μου λέει να πω στον Paul. Τι πάει λάθος μαζί τους;

«Εγώ λέω να αφήσετε την κόρη μου ήσυχη, γιατί δεν είναι μπαλάκι του πινγκ-πονγκ.» δήθεν αυστηρά σχολιάζω, παίρνοντας την Daphne αγκαλιά.

«Συγνώμη, συγνώμη... Απλά είμαι τόσο θυμωμένη μαζί του.» η Lily απολογείται.

«Εγώ είμαι θυμωμένος μαζί σου λοιπόν, μη προσπαθείς να βγεις και από πάνω.» ο Paul έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Χμ...» μουγκρίζει εκείνη.

«Ωπ, τι κάνετε εδώ, όλα καλά;» το χέρι του Harry τυλίγεται γύρω από τους ώμους μου, ενώ τα χείλη του φιλούν το μέτωπο της Daphne.

The captain of her heart Book 3Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora