Κεφάλαιο 19

2.1K 206 5
                                    


«Γιατί θα φύγεις Matt; Γιατί θα με αφήσεις;» τον ρωτάει η νεαρή Rebecca δακρυσμένη, χωμένη στην αγκαλιά του με τον ίδιο να την σφίγγει γερά. Ξέρει πως είναι η τελευταία φορά που την έχει δίπλα του, ύστερα από εδώ... θα την χάσει για πάντα.

«Δεν γίνεται αλλιώς...» ψελλίζει μέσα στα μαλλιά της ο ίδιος ο Matt, λυπημένος και ταλαιπωρημένος. Τα γένια στο πρόσωπο του είναι τριών με τεσσάρων ημερών, τα γαλάζια του μάτια μελαγχολικά και κόκκινα από τις προηγούμενες νύχτες που άφηνε τον εαυτό του να κλάψει για την αγάπη που χάνει... που από δική του δειλία χάνει!

«Πως δεν γίνεται; Γιατί δεν τα παρατάς όλα, γιατί δεν αφήνεις πίσω τα θέλω τον γονιών σου για να είμαστε μαζί; Εγώ, εσύ και το μωρό μας...» ψελλίζει η κοπέλα, σφίγγοντας τα χέρια της πιο πολύ τριγύρω του.

«Δεν είναι μόνο τα θέλω τον γονιών μου Rebecca, είναι και το δικό μου όνειρο αυτό... Θέλω να γίνω σπουδαίος στην ζωή μου, να τελειώσω την Ιατρική και να κάνω μια καριέρα. Αν τα παρατήσω τώρα, τι θα απογίνω; Ένας άχρηστος μηχανικός αυτοκινήτων στο συνεργείο του πατέρα μου; Αυτή η υποτροφία ήταν ότι περίμενα τόσα χρόνια...» στα λόγια του η κοπέλα απομακρύνεται από την αγκαλιά του, κοιτώντας τον με λύπη, αλλά και θυμό από τα λόγια που από το στόμα του βγαίνουν. Πως γίνεται ένας άνθρωπος να βάζει τις σπουδές και μια ανερχόμενη καριέρα πάνω από το αγέννητο παιδί του.

«Είσαι τόσο δειλός Matt James Harrington που μια ζωή θα κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της μητέρας σου, απορώ πως γίνεται να πίστεψα ότι έστω και μια φορά θα της πήγαινες κόντρα... θα με υπερασπιζόσουν, θα είχαμε μέλλον εμείς οι δύο... Είσαι... είσαι...» κοπιάζει και τον πλησιάζει, σηκώνει την παλάμη της μα στην εικόνα του δακρυσμένου του προσώπου ξανά λυγίζει... «...δεν θέλω να σε ξανά δω. Δεν θέλω να ξανά ακούσω τίποτα για εσένα, για εμένα πέθανες ή μάλλον όχι! Για εμένα δεν υπήρξες ποτέ.» με πικρία του λέει και κάνει μεταβολή για να φύγει.

Προχωράει προς το μαύρο σταθμευμένο αυτοκίνητο στην άλλη άκρη του δρόμου, ο George κολλητός φίλος και των δύο την περιμένει. Τρέχει στην αγκαλιά του και αφήνει όλα της τα δάκρυα να φύγουν, αφήνεται ελεύθερη γιατί αυτό είναι που έχει ανάγκη τώρα. Μια εκτόνωση... Ο Matt, γύρισε την πλάτη του και χάθηκε. Δεν υπήρξε γυρισμός, πήρε την απόφαση του, σεβάστηκε την δική της και δεν ξανά βρέθηκε στον δρόμο της έως ότου...

Lauren

Βρίσκομαι ξαπλωμένη στο υπνοδωμάτιο μας, στο σπίτι μας στο Λονδίνο. Έξω είναι περασμένα μεσάνυχτα, αλλά δε νυστάζω. Αντίθετα, αισθάνομαι μια έντονη λιγούρα την οποία θέλω να ικανοποιήσω. Σηκώνομαι προσεκτικά από το κρεβάτι και περπατάω προς την πόρτα, για να πάω στην κουζίνα. Περπατάω στις μύτες, δεν θέλω να τον ξυπνήσω. Εδώ και μια βδομάδα τρέχει από εδώ και από εκεί για να με φροντίσει, είναι τόσο τρυφερός και προστατευτικός μαζί μου.

The captain of her heart Book 3जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें