Κεφάλαιο 16

2.1K 210 7
                                    

Harry

Το έκλεισε. Γαμημένε μπάσταρδε, θα μου το πληρώσεις.

Αρπάζω ξανά το τηλέφωνο και ξανά παίρνω, μια, δύο, τρεις και πάει λέγοντας αλλά δεν απαντά. Έχει στα χέρια του την ζωή μου και παίζει μαζί μου, θέλοντας να με παιδέψει. Δεν θα του περάσει γαμώτο, θα την σώσω και αυτή που σίγουρα κινδυνεύει όσο βρίσκεται μαζί του αλλά και την κόρη μου η οποία απειλείται από αυτόν τον παρανοϊκό ψυχοπαθή.

Πληκτρολογώ γρήγορα τον αριθμό του Liam, είναι ο μόνος που μπορεί να με βοηθήσει αυτή την στιγμή αφού έχει τον πατέρα του στην ασφάλεια. Περιμένω κάμποσα δεύτερα, όταν η νυσταγμένη του φωνή από την άλλη γραμμή ακούγεται γεμάτη σαρκασμό.

«Ξέρω ότι μου έχεις αδυναμία, δε μπορείς μακριά μου αλλά τα βράδια άσε με να κοιμηθώ...» χασμουριέται, ενώ εγώ πηγαίνω πέρα-δώθε στο σαλόνι από τα νεύρα, το άγχος και την αγωνία μου για την Lauren.

«Liam, ξέρω ότι είναι αργά το βράδυ μα σου ορκίζομαι πως αν δεν ήταν σοβαρό δεν θα σε ενοχλούσα. Χρειάζομαι άμεσα την βοήθεια σου... βασικά, την βοήθεια σας.» πλέον καταλαβαίνω και εγώ ο ίδιος πόσο ταραγμένος είμαι, η φωνή μου είναι τρεμάμενη ενώ οι λέξεις από το στόμα μου βγαίνουν με δυσκολία. Γαμώτο, κλαίω!

«Harry, ηρέμησε και εξήγησε μου τι συμβαίνει... Μήπως έπαθε κάτι η μικρή;» με ρωτάει πλέον σοβαρός.

«Όχι, όχι... τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι καλά. Η Lauren...» ξεροκαταπίνω.

«Τι έπαθε;» η ανησυχία του πλέον είναι εμφανής.

«Την έχει απαγάγει ο Jason...» τον πληροφορώ μα κάνει λίγη ώρα μέχρι να απαντήσει.

«Ο Jason, αυτός που τα είχε με την Jessie... που οι αρχές έχουν ως ύποπτο για τον θάνατο της, αλλά δεν έχουν επαρκεί στοιχεία;» ρωτάει ύστερα και του εξηγώ ακριβώς τι συνέβη.

Κλείνει το τηλέφωνο ώστε να πληροφορήσει τον πατέρα του για την σοβαρότητα της κατάστασης και ύστερα θα έρθει εδώ, ώστε το σχέδιο που οι αρχές θα οργανώσουν να μπει σε εφαρμογή. Εγώ, με την σειρά μου καίγομαι από την αγωνία του αν είναι καλά, ορκίζομαι πως πειράξει έστω και μια τρίχα της θα τον σκοτώσω... και δεν με νοιάζει αν μπω φυλακή. Η γιαγιά μου και η Rebecca καλό θα ήταν να μην μάθουν ακόμη τίποτα, δεν ξέρω αν θα το αντέξουν και πως θα το διαχειριστούν οπότε λέω να μην της ενημερώσω.

Η Mary και ο Liam ύστερα φτάνουν σπίτι μου και η αγωνία της Mary για την φίλη της είναι εμφανής στα μάτια της, τα οποία φαίνονται κόκκινα από το κλάμα σε αντίθεση με τον Liam ο οποίος προσπαθεί να κρύψει την αγωνία του, ώστε να μπορεί να της συμπαραστέκεται μα αυτό δεν κρύβει και την ορατή αγωνία στο πρόσωπο του.

The captain of her heart Book 3Where stories live. Discover now