8.Bölüm

16.6K 964 42
                                    

Bu bölümü tatlı okuyucum @11kntsz_melek5 arkadaşınıza ithaf ediyorum . Canım benim inşallah bu bölümü beğenirsin. :)
Bu arda arkadaşlar lütfen SoleGne adlı arkadaşımızın Nisan sokağı adlı kitabına bir göz atın seveceğinizi umuyorum :)

Yağız daha fazla başının ağrısına dayanamıyodu . Bütün gün başı ağrımış bir türlü işlerine konsantre olamamıştı . Ağrıyan başını birazcık olsun dindirebilmek için eliyle başına masaj yapmaya başladı ama bir türlü beceremiyordu . Karşısında oturan Zelihaya baktı ve ardından

"Başım çok ağrıyor Zeliha . Biraz masaj yapabilir misin ? "

diye sordu . Zeliha Yağızdaki tersliği kapıdan ilk girişinde fark etmiş şimdiyse bunun nedenini öğrenmişti. Duyduğu rica cümlesi karşısında yerinden kalktı ve Yağızın yanına oturdu . Yağız boyu uzun olduğundan Zelihanın bacaklarına yatmıştı . Zeliha bu durum karşısında biraz ürperse de sesini çıkarmadı . Ellerini Yağızın başına koydu ve yavaşça ovmaya başladı . Küçükken babasının ne zaman başı ağrısa imdadına yetişir ve babasına masaj yapardı .

Yağız başına değen ellerle rahatladı . Sihirliydi adeta Zelihanın elleri . Sabahtan beri o kadar yol denemiş ama başının ağrısı bir türlü geçmemişti. Zelihaysa imdadına yetişmiş tek bir dokunuşuyla başının ağrısını geçirmişti . Rahatlamanın neden olduğu mayışma hissiyle uykusu geldi . Zelihanın bacakları gerçekten de çok rahattı . Eğer bu şekilde saha fazla yatarsa dayanamayacak ve uyuya kalacaktı. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için yerinden kalktı ve Zelihaya teşekkür ederek odasının yolunu tuttu .

Zeliha giden beyinin arkasından bir süre baktı. Ardından o da yerinden kalktı ve odasına geçti . Yatmadan önce Halime Anasını aramayı unutmamış ve duyduklarından hiç mi hiç hoşnut olmamıştı .

Ali Ağa Zelihanın gidişinden sonra rahat durmamış ve planlarını işleme koymuştu. Planı rahatlıkla işlemiş ve zaman adeta onun lehine işlemişti . Geriye bir tek başlattığı planını bitirmek kalmıştı . Onu da büyük bir zevk ile yapacaktı . Zeliha gittikten sonra peşinden adam yollamış ve onu takip ettirmişti. Gönderdiği adam Zelihanın fotoğrafını çekmiş ve bu fotoğraflar da Ali Ağanın işini kolaylaştırmıştı. Bu sayede Zeliha işten kovulacak ve çocukları için kendisinin olmayı kabul edecekti .

Zeliha Halime Anadan duyduklarıyla büyük bir şok yaşadı . Çocuk Esirgeme Kurumundan gelmiş ve çocuklarını elinden almaya kalkmış gerekli işlemleri çoktan başlatmışlardı . Duyduklarının şokunu atlatamıyordu Zeliha . Halime Anası bu işin içinde Ali Ağa'nın olduğunu söylemişti . Ayrıca Halime Anasının söylediğine göre gelenlerin elinde Zeliha ve Yağızın samimiyken çekilen fotoğrafları vardı . Birileri arayıp Zelihayı çocuklarıyla ilgilenmediği ve Yağızla aşk yaşadığı hakkında yalan haber vermiş , çocuklara bakulmadığını vurgulayarak belirtmişti . Ellerindeki samimi fotoğraflar ise bunun kanıtı olmaya yetmişti . Halime Hanım her ne kadar Zelihanın çalışmak için Yağızın yanına gittiğini söylese de gelenler buna inanmamış , Zeliha ve Yağızla görüşmek istediklerini bildirmişlerdi . Halime Ana olanları haber vermek için daha önce aramış ama ne varki Zeliha o sırada Yağızla konuştuğu için telefonun sesini duymamıştı . Zeliha hala yaşadıkşarının şokunu atlatamazken ne yapacağını bilemedi. Halime Anası onun için Yağızla konuşacağını söylemişti . Zaten Zelihanın da şuan kimseyle konuşacak hali yoktu .

Yağız Halime Sultandan duyduklarıyla ağır bir şok yaşadı . Kendisi yüzünden bir aile dağılıyordu. Eğer düşünmeden hareket etmeseydi bunlar Zelihanın başına gelmeyecekti . Halime Sultan kurumdakilerin onlarla görüşmek istediğini söylemişti . Yağız biliyordu ne söylerlerse söylesinler kurumdakiler onlara inanmayacaklardı . Lanet olsun Zelihayı birden öyle görünce aklına annesi gelmiş ve kendine engel olamamıştı . Zelihanın kendisine bakışını hala unutamıyordu . Büyük ihtimalle o an Zeliha kendisine yalan söylemiş ve olayı geçiştirmişti . Kim bilir nasıl acılar yaşamıştı bugüne kadar . Şimdi onun elinden bir de ailesini alırlarsa Zeliha hiç şüphesiz yıkılırdı . Bir çıkış yolu bulmalıydı Yağız . Bir ailenin dağılmasına asla izin veremezdi . Birden aklına gelen fikirle yerinden doğruldu ve Zelihanın odasına doğru yola koyuldu .

Zeliha kapının tıktıklanmasıyla yerinden sıçradı . Düşüncelerine öyle çok dalmıştı ki birden sesin nereden geldiğini idrak edememişti ve korkmuştu . Sesin kapıdan geldiğini anlayınca yerinden kalktı ve kapıyı açtı . Duyduklarıysa onu daha büyük bir şoka itmişti . Karşısındaki adam kapıyı açar açmaz ona

"Evlen benimle . "

demişti . Peki bundan sonra ne olacaktı ?

Merhaba minik kuşlar . Öncelikle okuyan ve yorum yapıp beğenen herkeze çok teşekkür ederim . Şimdi soru zamanı :)

Sizce neden Yağız böyle bir teklifte bulundu ? Acaba düşünceleri neler ?

Zeliha bu durum karşısında ne yapacak ?

Halime Ana olanları öğrendiğinde tepkisi acaba ne olacak ?

Sizce hikaye nasıl ilerliyor ?

Yorumlarınızı bekliyorum . Yeni bölümde görüşmek üzere . Hepizini kocaman öptüm :*

KADERWhere stories live. Discover now