19. Bölüm

13.5K 830 32
                                    


Merhaba arkadaşlar .Uzun bir aradan sonra sizlerleyim .Beni kırmayıp beklediğiniz için çok teşekkür ederim :) Öncelikle önemli bir haberi duyurmak istiyorum @-yazarlara ile bir röportaj yaptım . Profilimden bu röportaja ulaşabilirsiniz . Lütfen röportajı okuyup beğenin bende yanımda olduğunuzu hissedebileyim ^-^ Ayrıca @emelertin ile yaptığımız keyifli sohbet de yakında sizlerle olacak . Yayınlandığında okumayı unutmayın ^-^

Bu bölümü aLoNeAnqeL01 adlı arkadaşımıza ithaf ediyorum umarım beğenirsin.

Yağız her zamankinden daha mutlu bir şekilde şirkete girdi . Onun geldiğini camdan gören arkadaşıysa çoktan kendisini Yağızın odasına yönlendirmişti .

Yağız Semra Hanıma gülümseyerek odasına girdiğinde koltukta onu bekleyen Aslanla karşılaştı .

" Günaydın . Ben de seninle konuşmak istiyordum . Geldiğin iyi olmuş "

dedi Yağız gülerek . Ilk defa arkadaşının kendisinden önce selam verdiğini gören Aslan şaşırmıştı .Sadece

" Öyle mi ? Konu neydi ? "

diyebildi. Yağız yerine oturduktan sonra arkadaşının şaşkın yüzünü izledi . Ardından direk konuya girmeyi tercih ederek söze başladı .

"Ailem hakkında Aslan . Sen haklıydın . Ben... ben Zelihadan etkileniyorum ve onu kaybetmek istemiyorum . Evleneli daha bir ay oldu ama ben şimdiden onu kaybetme korkusu yaşamaya başladım . Yıllar önce ailemi kaybettiğimi biliyorsun . Eğer yine aynı şeyi yaşarsam bu durumun üstesinden gelemem . Beni anlıyorsun değil mi ? "

"Gayet iyi anladım . Peki benden ne yapmamı istiyorsun ? "

"Bana yerleşmeni ."

"Anlamadım ."

"Şöyle ki Zeliha senin gerçeği bildiğini bilmiyor . Eğer bizde kalırsan Zeliha benim karım olarak davranmaya devam edecek ve bana alışacak . Tabi ben de bu arada boş durmayacağım . Onu kendime alıştırmak için elimden geleni yapacağım . "

"Planının işe yarayacağından emin misin peki ? "


"Bilmiyorum ama denemekte fayda var . "

"Pekala . On tane dostum yok ya . Sana yardım edeceğim merak etme . Sana ne zaman yerleşeceğim ? "

"Hemen bugün "

"Peki o zaman patron . Ben izninle toparlanmaya gidiyorum . Inşallah Zelihaya söyleyecek bir açıklama bulmuşsundur ."

" Orasını sen merak etme ."
dedi Yağız ve Aslanın odadan çıkışını izledi . Ardından işine koyulmaya başladı . Tabi bu pek mümkün değildi çünkü aklında Zeliha vardı .

Zeliha Yağızın gelme saatine yakın masayı kurmuş onu bekliyordu . Artık onunla yaşamaya alışmıştı Zeliha . En azından ilk günlerdeki gibi bocalamıyordu . Saat geç olmuş ve bütün gün parkta oynayan çocuklar yorulup erkenden uykuya dalmışlardı . Zeliha bu durum karşısında Yağızın üzüleceğini düşündü . Yağız hergün işten geldikten sonra çocuklarla ilgilenmeye adeta bayılıyordu . Bu durum da Zelihayı tabiki mutlu ediyordu .Zeliha son kez masaya bakıp eksik bir şeyin olup olmadığını gözden geçirdi . Her şey yerli yerindeydi . Bu sırada kapının çalmasıyla kapıya yöneldi ve beklenmedik bir misafirle karşılaştı . Yağızın yanında bir adam duruyordu . Kimdi peki bu adam ? Zelihanın gözü sanki bir yerlerden ısırıyordu onu . Ah doğru ya eve döndükleri gün gelmişti o da . Nasıl unutabilirdi . Gülümseyerek içeri girdi Yağız ve karısının yanağını öptü . Ardından sordu .

"Nasılsın canım ? Beni özledin mi ? "

" Iyiyim ."

dedi sadece Zeliha arkasından Yağızın arkasında duran adama dönüp

"Hoşgeldiniz . "

dedi .

"Hoşbulduk yenge . Kusura bakma böyle haber vermeden apar topar geldim ama ."

dedi Aslan Yağıza sırıtarak . Zelihanın içi şimdiden kaynamıştı ona . Aslan iyi birisine benziyordu .

"Belki hatırlamazsın hayatım . Tanıştırayım . Bu Aslan üniversiteden bir arkadaşım . Ayrıca şuan sahip olduğum şirkette bana yardım ediyor . Evinde tadilat var da o yüzden bir süre bizde kalacak . Sorum olmaz değil mi ? "

"Tabii canım sorun olmaz . Tanıştığımıza memnun oldum Aslan . Ilk tanışmamız pek iç açıcı değildi . Tekrar Hoş geldin . İçeriye gelsene . Yemek hazır . Buyurun ."
"Hoşbulduk yenge . Valla iyi dedin. Kurt gibi açım . "

dedi Aslan ve koşar adımlarla mutfağa yöneldi . Arkadaşının bu haline gülmekle yetinen Yağız ise Zelihanın beline sarılarak onu izledi . Zeliha Yağızın bu davranışı üzerine sesini bile çıkarmamıştı . Hissedebiliyordu Yağız her şey çok güzel olacaktı .

Evet arkadaşlar bir bölümün daha sonuna geldik . Bayram yaklaşıyor haliyle temizlik için hepimiz kolları sıvadık ya da sıvamak zorunda kaldık diyelim .

Sizce bir dahaki bölümde neler olacak . Size şunu söyleyeyim ki bir dahaki bölüm hikayenin dönüm noktası olacak nitelikte . Asıl önemli olaylar bir sonraki bölümden sonra gerçekleşecek . Bu kadar spo . yeter sanırım :) Okuduğunuz için çok teşekkür ederim ^-^

KADERDonde viven las historias. Descúbrelo ahora