20.Bölüm

13.7K 765 39
                                    


Merhaba arkadaşlar bu bölümü _BayanBursoy adlı arkadaşımıza ithaf ediyorum . Arkadaşımızın yazdığı hikayeye bir bakın derim . Bence çok güzel :)

Aslan kucağından sevdiği Emiri yere bırakıp mutfağa doğru ilerledi . Kapıya geldiğinde ise sessizce durdu ve Zelihanın çevresinde adeta pervane olmuş bir şekilde dolaşan arkadaşına baktı . Zelihaysa bu durumdan memnun gibi duruyordu . Ardından onları dinlemeye başladı .

"Hadi Yağız arkadaşının yanına git . Ben hallederim ."

"Ama ben de yardım etmek istiyorum . Salatayı yapsam olmaz mı ? "

"Elini yine mi kesmek istiyorsun yani ? "

"Hayır . Hem o senin yüzündendi. "

"Benim yüzümden mi ? Ne demek bu ?"


"Güzel sesinle şarkı söylemeye başlamasaydın ben de büyülenip elimi kesmezdim karıcığım ."

Duyduğu şey karşısında yanakları al al oldu Zelihanın . Birden ne yapacağını bilemeden başını diğer tarafa çevirdi . Yağız ise onun bu halinden zevk almış bir şekilde sırıtıyordu . O sırada Aslan içeri girdi .

"Kıskandım doğrusu . Yeni evli çiftimiz tartışıyorlar demek . Yenge benden söylemesi bu adam sana deli gibi aşık olmuş . Peki sen onu ne kadar seviyorsun ?"

Zeliha sanki elinden geliyormuşcasına olabildiğince kızardı ve başını yere eğdi . Daha sonra sessiz bir şekilde

"Çok ."

dedi ve işine geri döndü . Aslan sırıtarak arkadaşına baktı ve ona göz kırptı . Yağız ise hala duyduğu cevabın etkisindeydi ama bu cevabın doğru olmadığını düşünüyordu. Zeliha nasıl kendisini sevebilirdi ki ? Aklına gelen bu düşünceyle üzüldü ve yüzü asık bir şekilde işine geri döndü . Aslında ne kadar da çok istiyordu şu an Zelihanın gerçekten böyle hissetmesini ama bu onun gözünde imkânsızdı .

Zeliha kendisine yönlendirilen soruya ne cevap vereceğini bilemedi . Sahi seviyor muydu Yağızı ? Evet şu eden bir kaç günde anlamıştı seviyordu . Peki ne kadardı ona karşı olan sevgisi ? Işte bundan pek emin değildi .

"Çok ."

diyebildi sadece . Daha önce kimseyi bu türlü sevmemiştiki o . Nereden bilebilirdi sevgisinin derecesini ama biliyordu Yağızı sevmemeliydi . Yoksa çok üzülürdü ondan ayrılırken . Peki ne yapması gerekiyordu ? Ne zaman Yağızı görse kalbi yerinden çıkacak gibi atmaya başlıyordu . Bunu Yağıza söyleyemezdi çünkü onun vereceği tepkiden korkuyordu . Ya Yağız kendisini istemezse . O zaman Zeliha ne yapardı ? En iyisi sevgisini içinde yaşatmaktı ama ne kadar uğraşırsa uğraşsın Yağıza karşı olan duyguları gözlerinden belli oluyordu . Her ne kadar bunu tek fark edemeyen Yağız olsa da .

Yağız yatağa giren Zelihayı belinden tutup kendisine doğru çekti . Son zamanlarda bunu alışkanlık haline getirmişti . Zeliha ilk başta buna karşı çıksa da daha sonra bu durumdan hoşlanmaya başlamıştı . Sonuçta Yağızın göğsünden daha rahat bir yer bulamazdı . Öyle değil mi ? Zeliha günün yorgunluğuyla gözlerini tatlı bir uykuya bırakırken Yağız onun güzel yüzünü izlemekle meşguldü . Sonuçta gün içinde karısının yüzünü çok fazla göremiyordu . Yağız Zelihanın uyuduğunu fark edince karısının kulağına doğru eğildi ve uzun zamandır söylemek istediği şeyi itiraf etti .

"Seni seviyorum karıcığım . Hemde çok ."

Ardından karısını daha çok kendisine çekerek tatlı bir uykuya gözlerini kapattı .

Zeliha gördüğü güzel rüyanın etkisiyle uyandı ve kalkmaya çalıştı ama Yağızın kolları bir türlü ona izin vermiyordu . Dönüp Yağızı izlemeye başladı . Burnu ne kadar da düzgündü öyle . Kirpikleri de çok uzundu.

"Benimkilerden daha güzel ."

diye geçirdi içinden . Gördüğü rüyayı hatırladı sonra. Yağız kendisini sevdiğini söylemişti . Hemde çok demişti ona .

" Ne kadar da gerçekçi bir rüyaydı ."

diye düşündü Zeliha . Olanlardan habersiz bir şekilde .

Yağız kollarındaki karısının kıpırdamasıyla gözlerini açtı ve beklenmedik bir manzarayla karşılaştı . Karısı kendisini mi izliyordu ? Bu düşünceyle sırıttı ve kollarında yatan güzeller güzeli karısıyla dalga geçmek adına

"Ne o çok mu yakışıklıyım ? "

diye sordu . Zelihanın yüzü anında kızarmıştı . Artık bir alışkanlık haline getirmişti bu durumu Zeliha .

"Neden bu kadar mutlusun ? "

diye sordu ardından Yağız .


"Güzel bir rüya gördüm ."

"Öyle mi ? Ne gördün peki rüyanda ? "

Bir süre ne diyeceğini düşündü Zeliha . Gördüklerini nasıl anlatabilirdi ki ? .

"Ailemi gördüm . Hepimiz çok mutluyduk . "

diye cevapladı en sonunda .

Duyduğu cevapla yüzü asılmıştı Yağızın . Ne yani Zeliha eski kocasını mı görmüştü ? Bu yüzden mi bu kadar mutluydu Zeliha ? Hala onu mu seviyordu ? Ne zaman unutacaktı onu ? Bir kere olsun kendisini bir erkek olarak göremez miydi ? Yağız keyifsizce

"Öyle mi ? "

dedi ve ani bir hareketle yataktan kalkıp üstünü değiştirmeden odadan fırlayıp gitti . Zeliha onun bu haline bit anlam verememişti . Neden böyle davranmıştı şimdi Yağız ? Verdiği cevap mı hoşuna gitmemişti acaba ? Ne demişti ki ? Kocasının ardından öylece bakakaldı Zeliha . Ardından giyinip çocuklarının yanına gittiğinde Yağızın orada olduğunu gördü . Yağız gülerek oğlunu havaya atıp tutuyordu . Onların bu halini gülümseyerek izledi bir süre . Daha sonra arkasından gelen sesle ürperdi ve arkasına döndü .

"Yağızı hiç böyle görmemiştim . Ailesini kaybettikten sonra hiç bu derece mutlu olmamıştı . Şimdi sen ona kaybettiği aileyi geri vermişsin gibi hissediyor . Sakın ondan bu aileyi koparma Zeliha . Yağız buna dayanamaz . "

Anlamayan gözlerle Aslana bakmıştı Zeliha . Aslan ne demek istiyordu . Neden böyle demişti ki? Sadece tamam anlamında başını sallamakla yetindi . Bu Aslan için yeterli bir cevaptı zaten . Aslan Zelihaya bakarak gülümsedi ve

"Eee ben kurt gibi acıktım . Kahvaltı hazır mı ? "

"Hemen hazırlarım "

dedi Zeliha ve mutfağa doğru ilerledi . Bu sıradaysa onu iki adam izliyordu . Ama bir fark vardı . Birisi tebessümle izlerken diğeri büyük bir hüzünle izlemişti . Yağız Zelihayı görünce onun dediklerini hatırlamıştı . Bu konuyu arkadaşıyla konuşsa iyi olurdu . Hızlıca giyindi ve kahvaltı etmesine bile izin vermeden arkadaşını evden dışarı çıkardı .

Şirkete burnundan soluyarak giren arkadaşının arkasından ilerledi Aslan. Arkadaşının derdi de neydi böyle . Bir sorun mu vardı ? Yoksa kendisine mi sinirlenmişti Yağız ? Ne yapmıştı ki ? Bunu öğrenecekti hemde en yakın sürede ...

Merhaba arkadaşlar . Bir bölümün sonuna daha geldik . Öncelikle okuyan herkese çok teşekkür ederim . Bölümü nasıl buldunuz ? Yorumlarınızı bekliyorum . Hepinizi kocaman öptüm :* Kendinize iyi bakın .

→ Duyuru

Arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun . Bayram nedeniyle bölüm yayınlayamayabilirim . Ayrıca biliyorsunuz ki okullar açılıyor . Bu nedenle bölümler eskisi gibi sık gelemeyebilir ama elimden geleni yapmaya çalışacağım . Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ^-^

KADERWhere stories live. Discover now