Teşekkür ve Duyuru :)

9.1K 140 14
                                    

Merhaba arkadaşlar. Anladığınız gibi bu bölümün yeni bir bölüm olmadığını söylemek istiyorum. Yazdıklarımı sonuna kadar okursanız çok sevinirim.

Öncelikle giderek 100 bine yaklaştığımız bu günlerde hepinize çok teşekkür etmek istiyorum. Sizlere ayrı ayrı teşekkür etmeyi çok isterdim ama ne yazık ki bu aralar başımı kaşıyacak zamanı bile bulamıyorum. Bu zamana kadar yanımda olduğunuz ve beni desteklediğiniz için sağolun.

Bu hikayeyi düzenleme yapmadan sizinle paylaşmıştım. Amacım daha fazla eleştiri alabilmek ve kendimi geliştirebilmekti. Başından beri söylediğim gibi sizin görüşleriniz benim için çok değerliydi. Her zaman değerli...

Artık bir karara vardım ve hikayeyi düzenleme zamanının geldiğini düşünmeye başladım. Bu yaz kollarımı sıvayacağım ve elimden geldiğince hikayenin daha güzel bir hal almasını sağlayacağım.

Hikayeyi okumuş olanların yeni halini okumasını çok isterim. Hikaye düzenlemeye girmeden önce size haber vereceğim merak etmeyin. Düzenleme bitince de bildireceğim. Umarım hikayenin yeni hali güzel olur. Açıkçası ben çok heyecanlıyım. Az da olsa sizlerin sayesinde geliştiğimi düşünüyorum. Bakalım neler olacağını hep beraber göreceğiz. ^_^

Sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakmayı unutmayın... :)

KADERWhere stories live. Discover now