16.Bölüm

14K 815 24
                                    

Bu bölümü @beyza3707 adlı arkadaşınıza ithaf ediyorum . Canım benim . Yorumların beni çok mutlu ediyor . İyi ki varsın :)

Yağız eve gidince onu kapıda küçük kızı Ayşe ve karısı Zeliha karşıladı . Küçük kızı kucağına alıp hemen yanağını öptü Yağız . Küçük kıza sarılmayı da unutmamıştı . Ne kadar da güzel kokuyordu . Hep böyle bir kızı olsun istemişti içten içe . İşte şimdi dilekleri kabul olmuştu . Kanepede oturup kendilerini izleyen Yasemin Hanımı gördü sonra ve ona selam verdi . Emiri sorduğunda Zeliha ona uyuduğunu söylemişti . Oysaki onunla oyun oynamak istiyordu Yağız . Akşam uyanmasını iple çekiyordu Emirin . Üstünü değiştirip mutfağa Zelihaya yardım etmeye gitti . Yemek yapmayı çok iyi bilmiyordu ama elinden bir şeyler geliyordu . Sonuçta üniversite yıllarında yalnız yaşamış ve başının çaresine bakmak zorunda kalmıştı .

Yağız Zelihanın verdiği emir üzerine soğanları doğramaya başlamıştı . Çünkü salata işi Yağıza kalmıştı . Yağız tam domatesleri kesmeye başlamıştı ki Zelihanın bir şarkı söylediğini duyup onu izlemeye başladı . Yüzünde oluşan sırıtıştan ise habersizdi. Zelihayı izlemeye o kadar çok daldı ki elinden kayan bıçağın farkına bile varmadı ve bir acıyla inledi . Zeliha Yağızın sesini duyar duymaz imdadına koşmuştu . Elinin kanadığını görünce kendisine yaptığı gibi Yağızın parmağını emmeye başladı . Yağız ise şaşkın gözlerle onu izliyordu . Yağız Zelihanın kendisi için endişelenmesinden ister istemez mutlu olmuştu ama bir şey vardı ki o da ikisinin de kendilerini izleyen Yasemin Hanımdan habersiz olmalarıydı .

Yasemin Hanım gördüğü manzara karşısında mutlu olmuştu . Yeni evli bir çiftin yakınlaşma anları her zaman ilgisini çekmişti . Zaten bu işe gönüllü olmasının nedeni de buydu . Yağız Beyin gözlerindeki mutluluğu ve Zeliha Hanımın endişesini kim görse uzaktan bile anlardı .

"Sen geç içeriye otur . Geri kalanını ben hallederim . "

dedi Zeliha endişeli bir ses tonuyla Yağıza .

"Ama yardım etmek istiyorum ."

"Bu parmakla işime yaramazsın Yağız . Beni dinle ."

"Peki ."

diyebildi Yağız en sonunda . Zelihanın itiraz kabul eder bir hali yoktu . Hala yaşadığı olayın etkisinden kurtulamayan Yağız salona doğru ilerledi . Yasemin hanımsa çoktan koltuktaki yerini almıştı bile . Yasemin Hanım sessizliği bozmak biraz da kalan incelemesine devam etmek adına konuşmaya başladı .

"Karınızı gerçekten çok seviyor olmalısınız . Ondan nasıl etkilendiğiniz yüzünüze yansıyor . "
Duyduğu bu cümleyle afalladı Yağız . Bu iki oluyordu . Daha önce de Aslan söylemişti Zelihadan etkilendiğini . Gerçekten de ondan etkileniyor olabilir miydi ? Zeliha gerçekten de güzel bir kadındı . Ayrıca Yağıza annesini hatırlatıyordu . Belki de bu yüzden ondan etkilenmiş olabilirdi . Ayrıca çocukları için verdiği savaş belki Yağızın başını döndürmüş olabilirdi ama bu aşk olamazdı . Olabilir miydi ki ? Yağız düşüncelerini bir kenara bırakıp Yasemin Hanıma karşılık verdi .

"Onunla evlendiğim için çok şanslıyım . "

Bu sırada Zeliha yemeğin hazır olduğunu söylemiş ve onları çağırmıştı . Yağız yerde kendi kendine oyun oynayan Ayşeyi kucağına aldı ve onu yanağından öperek Ayşeye tüm samimiyetiyle gülümsedi . Ayşe ise mest olmuş bir şekilde kıkırdamakla yetinmişti . Bu sırada onları izleyen Yasemin Hanım Yağızın iyi bir baba olacağından çoktan emin olmuştu bile .

Yağız Zelihanın ısrarına rağmen Ayşeyi ona vermemiş ve kucağına alarak Ayşeye kendisi yemek yedirmişti . Ayşenin ise keyfine diyecek yoktu . Bu sırada bir ağlama sesi duyuldu . Sonunda Yağızın beklediği an gelmiş ve Emir uyanmıştı . Mutlulukla gülümsedi Yağız . Ayşeyi annesine vererek yerinden kalktı ve çocuk odasına doğru ilerledi . Odaya yaklaştıkça ağlama sesleri daha da kuvvetleniyordu . Odanın kapısına geldiğinde ağlayarak kendisini bekleyen kırmızı gözlü Emirle karşılaştı . Hemen Emirin yanına gidip onu kucağına aldı . Emirse bulduğu huzurun etkisiyle susmuştu . Gülümsedi Yağız . Demek oğlu şimdiden kendisine alışmıştı . Bu çok güzel bir duyguydu . Yağız ardından oğluna yemek yedirdi ve daha sonra kızını da alarak onlarla oynamaya başladı . Bütün günün yorgunluğunu üstünden atmıştı bile .

Akşam olmuş ve saat ilerlemişti . Uyuyan çocuklarını yerlerine yatırdıktan sonra üstlerini iyice örttü Zeliha . Bu gece fazla yorulmamıştı çünkü onlarla Yağız ilgilenmişti . Yağız gerçekten de ileride iyi bir baba olacaktı . Onunla evlenecek olan kadın çok şanslı olmalı diye düşündü bir an . Ardından yanında duran Yasemin Hanıma misafir odasını gösterdi ve yatmak üzere Yağızın odasına gitti . İçeri girdiğinde Yağız yerde yatmış uykuya dalmak üzereydi . Yine centilmence davranmıştı demek . Zeliha üstünü değiştirmek için giysilerini aldı ve lavaboya doğru ilerledi . Ardından ışıkları kapatıp yerine yattı ve günün yorgunluğuyla kendisini huzur dolu bir uykunun kollarına bıraktı ...

Merhaba arkadaşlar . Öncelikle hikayemi okuyan , yorum yapan ve beğenen herkese çok teşekkür ederim . İyi ki varsınız :)♥♥♥

Bu bölümü nasıl buldunuz bakalım ? Beğendiniz mi ?

Acaba yeni bölümde neler olacak ?

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :) Hepiniz kocaman öpüldünüz :*

KADERWhere stories live. Discover now