Chapter 29 ~ That bitch!

4.1K 209 9
                                    

Selena Gomez - Same old love

One Direction - They don't know about us

OneRepublic - If I lose myself

---

Usne su mu mekane, tople i obuhvate moje u potpunosti. Moje se ukoče dok on svoje pokreće i pokuša me tako nagovoriti da mu uzvratim poljubac. "Poljubi me." začudim se kad mu te dvije riječi izađu iz usta sporo i razdraženo umjesto naređivački nastrojeno. Napokon smognem snage da uhvatim kiseonika i shvatim kako ga zadržavam otkako su njegove došle u dodir sa mojima i poslale mi ugodni elektricitet u sve dijelove tijela. 

Dodir njegovih usana na mojima u meni probudi senzacionalan osjećaj, a njegov hrapav glas koji mi govori da ga poljubim učini da izgubim savjest i razum, pa ga poslušam i uzvratim poljubac. "Mmm" ispusti zvuk zadovoljstva koji prođe i kroz mene, te se naježim i zadrhtim. On stavi dlanove na moja leđa i podigne me gore još više prema njemu, a ja stavim ruke u njegovu kosu i trznem se kad mi on iznenada ubaci jezik u usta. Bez premišljanja (nemogućeg jer je razum blokiran) odmah mu uzvratim i započne borba za dominaciju. On me još više stisne uz sebe, a ja mu prstima povučem kovrdže. On ispusti izdah u moja usta i opet me nasloni na zid iza mene. Stavi ruke na moje butine i ne oklijevajući ni sekunde podigne ih, a ja skočim i noge mi se nađu oko njegovog struka. Njegov jezik započne istragu unutrašnjosti mojih usta velikom brzinom dok se ja pokušam boriti sa njim. "Uhmmm" ispustim kad mu se usne prislone na moj vrat ljubeći ga na različite načine. "Harry" prebrzo izgovorim jer jedva prodišem zbog njegovog iznenađujuće vatrenog poljupca maločas. On ne odgovori i nastavi sa ljubljenjem mog osjetljivog mjesta -dio između vrata i ramena- dok ja brzo dišem i borim se da smirim disanje, ali on ne pomaže u tome sa svojim usnama koje mi i dalje ostavljaju žarište žive vatre po koži. Jače mu zgrabim kovrdže pod prstima kad osjetim peckanje na svojoj slaboj tački i shvatim da su mu se zubi pronašli u mojoj koži dok je započinje sisati. To me odmah podsjeti na noćnu moru gdje me grizao kao neki vampir dok mi je vrat krvario i panika me ovlada. Međutim, paralizovana dok on ostavlja svoj ugriz tek dovoljno da osjetim malo peckanje, dovoljno da mi pruži užitak umjesto boli i krvarenja kao u noćnoj mori.

Užitak za koji sam zaboravila da postoji već previše vremena.

Ispustim veliki uzdah olakšanja kad otvorim oči i ugledam Stylesa ispred sebe kako oblizuje usne sa kojih ne curi krv kao u noćnoj mori. Noge su mi i dalje oko njegovog struka, a ruke u njegovoj kosi. Kad to shvatim odmah sklonim ruke iz njegove kose, a on se nasmije i njegov pogled pun žara mi nakratko nestane sa tačke gledišta kad pomjeri glavu prema strani vrata gdje je ostavio ugriz -preskačem riječ 'ljubavni' jer je to apsurdno- i polako ga poljubi, poliže, pa onda puhne u njega što mi izazove trnce po cijelom tijelu. "Više mi se sviđa kad mi diraš kosu i vučeš mi kovrdže kao što to upravo sada radiš." šapne mi na uho, a ja otvorim oči i opet ugledam svoje ruke u njegovoj kosi. Kovrdže su mekane pod mojim sada zgrčenim prstima i povučem ga opet da mu se lice nađe ispred mog. "Nemoj se više navikavati na ovo. Bila je greška." kažem mu praveći pauze između riječi jer se još uvijek borim sa dahom. On stisne vilicu i promijeni raspoloženje u roku sekunde. "Zašto si me zagrlila?" podmuklo upita, suzi zjenice i očima pokuša proučiti moje reakcije i ponašanje. "Zašto si ti mene poljubio?" uradim isto kao i on dok ga gledam. "Ja sam prvi pitao." Nasmijem se na njegov odgovor. "Pa baš lijepo Styles, još se ponašaš kao malo dijete." započne moj smijeh, a onda oštar uzdah nastao zbog iznenadnog osjećaja užitka kad mu se nadražena koža druge strane mog vrata nađe među zubima dok je samo okrzne. "Opet to radiš." promrmlja mi na koži, a ja uzdahnem. "Radim šta?" pokušam zvučati isfrustrirano, ali mi glas zadrhti kad mi poljubi novo mjesto na kojem će se vjerovatno stvoriti ljubičasta fleka poslije. "Zoveš me Styles, znaš da me to pali." kaže svaku riječ dok pojedinačno ostavlja sočne poljupce na različitim mjestima po vratu, a ja ništa ne učinim povodom toga. "Možemo li ne pričati o tvojoj erekciji sada?" dobro naglasim negaciju, a on se zavodljivo nasmiješi i pogleda me zaigrano. Osjetila sam njegovu erekciju čim su mi noge obuhvatile njegov struk."Jesi li sigurna da ne žel-" prekinem ga prije nego što uspije reći svoje prljave misli do kraja naglas. "Da, sigurna sam. Sad mi odgovori na pitanje: zašto si me kog vraga poljubio i izbalavio mi vrat kao gratis?" tek sad shvatim da se ovo što govorim zapravo desilo i ne potrudim se ne sakriti svoj užas.

Love or Revenge?- by JelenaaStyles #COMPLETEDWhere stories live. Discover now