Obavijest!!

1K 53 7
                                    

Hey dragi moji čitatelji!

Nije me bilo nekoliko sedmica i pretpostavljam da znate moj razlog: škola (i vannastavne aktivnosti koje me iscrpe, no nećemo sada o tome).

Bitno je da sam uspjela pronaći vremena za pisanje i ne samo da sam napisala nekoliko nastavaka priče "Love or Revenge?", već sam i započela pisanje nove priče "The Neighbor".
Neko mi je čak i predložio da pišem na sličnu temu kad sam vas upitala šta želite čitati poslije "Love or Revenge?" koja se svakako bliži kraju :(
i jedne večeri mi je samo nešto palo na pamet, uzela sam laptop, otvorila word i počela pisati.

Tako da -- zašto da ne? Objavljujem i ovu priču koja je ljubavna komedija i nadam se da ćete vi uživati čitajući je koliko ja uživam dok je pišem! :)

Ovdje imate i trailer koji sam pravila skoro pet sati danas (i know, i'm ded af) i smorila se, ali sam uglavnom poprilično zadovoljna.

Nastavci sada ove moje dvije priče (mislim da još nisam svjesna šta sam uradila, ali okej) će biti postavljani jednom sedmično počinjući od ove sedmice. Danas je 23.03.2017. i ja, Jelena, vam obećavam da će me samo grozna bolest moći spriječiti da ne postavim nastavak (a možda i pet testova u jednoj sedmici, nikad se ne zna), ali dobro, to jednom u dva mjeseca recimo.

Anyway, ljudi moji, to je to.

Nadam se da će vam se priča svidjeti. Pokažite podršku <3

Volim vas

-Jelena xx

Love or Revenge?- by JelenaaStyles #COMPLETEDWhere stories live. Discover now