Chapter 57 ~ Passion

2.3K 116 41
                                    

Prije nego što počnete čitati, samo vam se želim zahvaliti za 101K pregleda!!
+ 6,8K votova i 842 komentara! Sve ijedna od tih cifara za mene predstavlja nešto posebno, a bez vas to ne bi bilo moguće. Zato hvala vam na tome! Nikad nisam imala neki poseban cilj, samo sam željela pisati, a sada sam #1 u fanfiction kategoriji, imam puno pregleda i vas pratilaca, tj. mojih dragih čitatelja. Volim vas narode 
❣️❣️

P.S. Uz pjesmu 'Team' od Iggy Azalea zamišlajm Avery jer je badass girl i voli aute, opasna je iii leži joj!

-Jelena


Avery Cooper

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Avery Cooper

Veronica je otišla prije gotovo tri sata, a ja ne mogu prestati razmišljati o svemu što mi je ispričala. Zayn je, dakle, dupli mafijaš. Ne znam zašto nisam iznenađena. No ko je njegov drugi šef? To je ono što me kopka. Ne znam da li trebam vjerovati Veronici. Nisam toliko ljuta na nju jer ona nije ni za šta kriva. Naprotiv, pokušala mi je pomoći i svjesna sam toga. Samo što neka tamna strana mene ne dopušta da budem dobra prema njoj kao ranije. Ipak je bila u krevetu sa neprijateljem, svjesno ili nesvjesno. 

I pošto se bavim ovako opasnim poslom, bolje je da nemam nikog bliskog jer bi moji neprijatelji tu osobu koristili kao moju slabu tačku i mogli bi me lako poraziti.

Ovako sam nepobjediva. Nepobjediva.

Zvuk mog mobitela se oglasi nekoliko puta za redom i obavijesti me da su mi stigle nove poruke. Možda je Veronica. Ona jedina ima moj broj.

Lijepo ti stoji to donje rublje mmh. Samo ti ne preporučujem da takva hodaš po kući, okružena si muškarcima, a ja sam ljubomoran.

Veoma ljubomoran.

I štetiš mi zdravlje.

Koji kurac?! 

Okrenem se nekoliko puta oko sebe kao idiot, te navučem svilenu spavaćicu na sebe. Priđem prozoru i pogledam kroz njega. Počnem tipkati da odgovorim, ali vidim da je skriven broj.

Gledam te dušo!
-Tajni obožavalac

Neko me definitivno za*ebava.

Veronica Henderson Flashback

"Ne, ne, molim te.." opirem se lijevo-desno dok se pokušavam osloboditi njegovog jakog stiska oko sebe. Ovo nimalo nije ugodno!

"Dođavola, prestani!" okrene me prema sebi, a ja ustuknem kad me njegov vreli dah udari po licu, tj. zbog naše trenutne blizine. "Dogovorili smo se da nećeš bježati, Veronica," prođe palcem preko mog obraza i pomazi ga. Drugom rukom me drži čvrsto uz sebe.

Brzo pognem glavu da izbjegnem njegov pogled dok govorim: "Tada mi nisi spomenuo kidnapovanje, Zayn."  Vratim mrzovoljan pogled na njega, a on se samo nakezi. "Ne brini, ništa te neće boljeti," kaže.

Love or Revenge?- by JelenaaStyles #COMPLETEDWhere stories live. Discover now