Anunt

1.8K 117 26
                                    

A trecut un an şi ceva de când am postat ultimul anunț dar nu cred ca mi-am ieșit din mână. Anunțul actual este cel ca și ultimul care a avut legatură cu cartea. Mai specific voi lua o pauză de la postat. Unii au rămas în urmă, alții au abandonat - ceea ce nu mi-a picat tocmai ușor-  dar eu mă confrunt cu lipsa de imaginație pentru carte. Știu ce se întâmplă, știu ce vreau în capitole să am dar nu îmi merge. Cred că se poate spune că m-am plictisit. Până aici m-am chinuit și am reușit să o scot cumva până la capăt dar adevărul este că avem momente când ajungem la capătul puterilor, eu nu sunt o excepție. 

Voi pune cartea pe pauză, am să îmi încarc bateriile și voi continua să postez după ce am să îmi revin cu totul.  

Din moment ce pentru mine scrisul unei povești a devenit aproape o a doua natură mi-am permis să mă concentrez pe o altă poveste. Din păcate nu o puteți găsi încă publicată dar vă promit că va apărea cât mai curând. Mai sunt 12 zile până când o veți putea citi pe toată. Se va numi Datorie sau Iubire?  Sper că nu vă veți supăra pe mine și veți arunca o privire și acolo pentru că, după cum știți, am nevoie de voi ca să știu dacă greșesc sau nu. Nu pot scrie bine dacă nu primesc un feedback. 

Am să vă țin la curent cu noutăți pe facebook pe grupul D and G. Dacă vreți link-ul direct îl puteți găsi pe profilul meu de pe wattpad.

Până data viitoare, 

  Vă pup și vă îmbrățișez! 



Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Where stories live. Discover now