Capitolul 39: Ultima pregătire

1.6K 150 54
                                    

 Christopher, plin de o neșliniște ciudată și încruntat, privea tot ceea ce se întâmpla în living. O urmări pe vrăjitoare cum aranjează milimetric câteva lumânări, pe Mia cum împrăștie pe covor mai multe mirodenii și ceea ce părea petale uscate și pe Caden, ce mută cu o ușurință supraomenească mai mobilierul.

Alice veni și îl îmbrățișă de la spate. El îi zâmbi și o sărută scurt pe buze. Undeva în dreapta lor, Calla și prietenul ei urmăreau totul.

— În ce constă ritualul? întrebă Chris cu voce tare, atunci când Mia fu aproape de el.

Mia aruncă cu câteva petale în apropierea lui și îi zâmbi, asemeni lui Alice, și ea părea fericită că el își revenise.

— Vom forma un portal într-o pentagramă cu trei colțuri și vom invoca doi demoni, unul pentru Tamir și unul pentru Caden.

Ochii i se întristară, în ciuda faptului că încă avea un zâmbet larg. Evită să o privească pe Alice în ochii, în schimb își găsi de lucru cu ceea ce puse pe podea.

— Din moment ce doar Caden a supraviețuit, el va trebui să poarte povara celor doi demoni.

Chris făcu ochii mari de uimire, înțelegând abia acum ceea ce i se spuse.

— O să invocați doi demoni? C-cum este posibil așa ceva?

Mia zâmbi, iar în ochii ei putu citi un strop de mândrie.

— Sângele meu, al lui Aylin și Calla este plin de putere și energie, vom reuși să invocăm cei doi demoni.

— Dacă este atât de puternic, cum se face că nu l-ați înviat pe Tamir sau că nu ne-ați scos din sala de sport înainte ca el să moară?

Mia îl privi uimită, cu ochii în ceață, iar el înțelese cât de dur vorbise. Nu își mai putea retrage cuvintele, dar nici nu făcu vreo încercare de a-și cere scuze. Părea că încearcă să găsească o persoană responsabilă pentru moartea lui Tamir și pentru că fusese blestemat să rămână un lup pe veci.

— Nu merge chiar așa de ușor, copile, auzi vocea dură a lui Caden. Sângele lor le permite să ajungă la Jeff și să îi fure din putere, un proces ce le-ar fi ucis în sala de sport.

— Dar tot este periculos, nu o să puteți stăpâni demonii.

Vrăjitoarea le vorbi fără să îi privească, semn că fusese atentă la discuția lor.

— Aici intervine Alice și Aisha, spuse ea. Copilul din profeție este foarte puternic, aproape la fel de puternic ca și fiicele lui Jeff, iar Aisha se stăpânește foarte bine. Ele vor menține demonii sub un control acceptabil.

Auzind că iubita lui era implicată în ceea ce părea a fi un plan sinucigaș, Chris se agită și se înfurie.

— Ce ar trebui să însemne "control acceptabil"?

— Înseamnă că îi putem stăpâni cât să nu ne distrugă, îi răspunse Alice de lângă. Îi vom face să își dezlănțuie puterea pe Jeff.

Privind-o, realiză cât de sigură pe sine și încrezătoare era în reușita planului imposibil. În spatele ochiilor ei căprui văzu exact ceea ce lui îi lipsea în momentul de față, îi lipsea speranța. El fusese la un pas de moarte, iar sentimentele negative ce le simțise, doar pentru că fusese atât de aproape, îl sfâșiaseră. Nu își dorea ca iubita și sora lui să aibă parte de ele, nici aici, nici pe lumea cealaltă. Dacă exista o posibilitate de a evita cunoașterea prematură a acelor sentimente, atunci el era pregătit să o folosească.

Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Where stories live. Discover now