Capitolul 32: Sentimente implicate.

1.8K 163 204
                                    

Dragilor, scuze ca postez la ora asta, am avut o groaza de treburi si nu prea mi-am apreciat corect timpul. Totusi, m-am tinut de cuvant! Am postat astazi! 

Dupa cum probabil stiti deja, nu va mananc daca vorbiti cu mine, cereti dedicatii sau imi spuneti teoriile voastre (oricat de ciudate si nebunesti ar putea fi, poate aveti dreptate :P) 

Un mic sfat, de imi ziceti pe nume, adresati-va cu Geo... sau D-and-G... 

Lectura placuta!.... Hai ca stiu ca o sa fie careva vesel de finalul captiolului :D

Eroul îl privi pe Jeff mârâind cu nervozitate. Nu îi plăcea deloc ceea ce era nevoit să fac, ura că trebuie să aleagă între familie și marea lui iubire. O iubea pe Alice, o iubea din toată inima, dar o iubea și pe Calla, pe micuța lui sora proaspăt găsită ce avea nevoie de protecție.

Nu știa ce să facă. Mintea îi spunea să o salveze pe Calla, iar inima pe Alice. Oricare ar fi fost alegerea lui, știa că cealaltă va rămâne fără cap, imposibilă să fie readusă la viață prin magie. Calla era vampir, putea să se refacă, dar nu și Alice.

Încercă să găsească tot mai multe argumente pro pentru salvarea uneia, dar găsea doar contra pentru salvarea celelilalte. Îi era imposibil să renunțe la una dintre ele.

Se gândi cum ar fi dacă l-ar ataca pe Jeff, cu siguranță că l-ar putea ucide, având în vedere starea în care era, dar asta însemna să o salveze pe Alice, iar pe Calla o lăsa pradă morții. Oricât de mult adora că sora lui era un vampir și se putea ridica din morți, trebuia să alunge acest avantaj. Jeff îl asigurase că o va lăsa fără cap pe cea care nu este aleasă de el. La ce i-ar mai fi folosit natura surorii sale dacă ea avea să nu mai aibă cap? La nimic!

Trebuia să aleagă.

Inima îi spunea cu putere să o salveze pe fata pe care o iubea cu toată puterea și pe care o adora.

Mintea îi spunea să o slaveze pe cea cu care împărțea, aproape, același sânge și pe care o căutase ca un disperat de când aflase de existența ei.

Privi de la una la alta și nu știa ce să facă. Să stea pe loc era periculos, putea să le piardă pe amândouă, să aleagă pe una însemna să o alunge pe cealaltă din viața lui, pe veci.

Auzi scâncetul Aliciei, unghile de vârcolac ale lui Jeff ajunseseră în gâtul ei, și îi făcuseră sângele să se scurgă pe haine. Calla se chinuia să respire și plângea speriată, sora lui era neputincioasă în fața vârcolacului acoperit de vrăjile lui Jeff. Amândouă aveau nevoie de el.

-Prea bine, auzi glasul lui Jeff.

Știa că îi vorbește pentru a-l determina să aleagă, ca mai târzu să îl chinuie vina de a purta moartea uneia dintre cele mai importante persoane pentru el. Mai avea doar o secundă, sau mai puțin.

Auzi un alt scâncet, dar nu știa de la cine provenise. Închise ochii o secundă și se lăsă pradă instinctelor de vârcolac. Ele aveau să aleagă pentru el, era singura lui scăpare.

În cel mai scurt timp se izbi cu putere în umărul lat al celui care rănea fecioara. Îl mușcase de gât pe vârcolacul al cărui nume nu îl cunoștea și, dintr-o simplă smucitură, îl lăsă fără cap.

Trupul neînsuflețit căzu pe podea, iar sângele supranatural țâșni în toate părțile, pătând podeaua sălii de sport. Auzi cum sora lui mult iubită inspiră cu putere aer și încercă să se concentreze pe sunetul ei, bucuria de a o știi în siguranță. Nu putea face față, nu încă, durerii de a trăi fără Alice, de a trăi cu vina de a alege viața altei persoane în locul ei.

Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum