Capitolul 34: Cadourile lui Jeff

1.7K 149 46
                                    


Am lipsit muuuuult si bine (o luna de zile) din , dar acum m-am intors! Am fost in vacanta, vacanta pe bune, si am scris cateva capitole. Partea cea grea acum incepe, trebuie sa le corectez. 

Nu stiu cand pun urmatorul capitol, nu stiu daca mai fac ca vara trecuta, dar stiu ca am cateva capitole gata scrise ce trebuie corectate (lucru ce e mai greu decat scrierea lor).

Am greseli, stiu ca am, asa ca va rog sa treceti peste ele, nu mai am nervi sa le corectez.

De îndată ce Calla plecă spre Réchar, dispăru și Tamir. Protectorul îi făcu lui Alice cu ochiul, iar ea zâmbi.

Întreaga ei atenție fu atrasă de lupul roșiatic de lângă ea. Coada mare și stufoasă a Eroului începu să se zbată energic, și putea să jure că mai avea puțin și va sări pe ea. Îngenunchie, iar în secunda următoare iubitul ei se lipi de ea. Îl îmbrățișă și se lăsă relaxată de senzația corpului lui atât de aproape. Blana lui era fină și deasă, iar ea abia așteptase să îl mângâie, așa cum o făcea înainte de a cunoaște adevărul despre el și despre familia ei.

– Mulțumesc, îi șopti.

Coada lui se agită și mai tare, apoi se foi ca să îl elibereze. Alice îi făcu pe plac, iar atunci când îl avu în fața ei, primi un sărut pe obraz. Limba lui aspră pe era un lucru bine venit, îi tranzmitea siguranță și o încălzea cu amintirea faptului că era iubită și protejată. Drept răsplată, îl mângâie pe creștet.

Privi în ochii lui căprui plină de încântare.

– Transformă-te!

Alice își ridică privirea, surprinsă de ordinul impertinent. La doar câțiva pași de ea era Caden, ce părea calm, dar trădat de proprile vorbe și privire. Era mânios și părea gata să facă o crimă.

Eroul mârâi spre el aproape imperceptibil, dar Alice îl auzi destul cât să se pună în gardă. Se ridică și îl privi precaută pe protectorul Aishei.

– Am spus să te transformi! repetă el.

Surprinsă de tonul lui, inima i-o luă la galop. Eroul se puse de îndată în fața ei, încordat și gata de o viitoare luptă. Caden îl privi încruntat și își transformă ochii, era sigură că va urma o luptă, dar ea nu va lăsa să se întâmple una ca asta. A fost de ajuns lupta cu Jeff pe ziua de astăzi.

– Care e problema ta?

– Trebuie să se transforme.

Alice privi prin sala de sport, în căutarea lui Tamir. Nu îl găsi nicăieri, nici pe el, nici pe cei care se luptaseră cu Jeff. Dylan și Aylin nu erau de găsit, iar vrăjitoarea și Mia erau mult prea departe.

– Nu e obligat să o facă la comanda ta.

O deranja tonul pe care îi vorbea, nu îi plăcea deloc. Abia atenția lui Caden se mutase asupra ei, că și auzi un mârâit, provenit chiar de la el.

– A ucis un om, un vârcolac.

Alice nu uitase nici o secundă crima lui Chris, dar îl iertase, știa că altă soluție nu putuse exista.

– Nu a avut de ales.

Caden pufni.

– Întotdeauna este de ales.

– Între Calla și el. Ai fi preferat să moară una dintre fecioarele ritualului?

Faptul că îi aminti cât de importantă este Calla pentru scopul lor, îl făcuse pe Caden să devină mai blând, iar pe ea să se simtă prost. Apelase la o vrajă mârșavă pentru a se lupta din vorbe cu un protector.

Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Where stories live. Discover now