Capitolul 46: Jason & Bella

1.8K 131 129
                                    

Multumesc mult pentru ajutorul ce mi l-ati oferit. "Cu o ciocolată..." a fost actualizat ieri, iar eu m-am putut bucura cu inca un capitol de la the_queen_shadow

Dupa cum am observat, vi s-a facut putin dor de minunatii astia doi, Jason si Bella. V-am pregatit un capitol intreg cu ei, exact asa cum am promis :)

Casa, de obicei cuprinsă de o hărmălaie ce-ţi imobiliza şi gândurile, era liniştită. Toată lumea ştia că atunci când micuţa prinţesă dormea trebuia să fie linişte. Aspiratorul nu se auzea deloc, mingea gălăgioasă nu mai sărea, iar jocurile video erau oprite. Membrii familiei Clark aveau de ales în acele momente în care prinţesa dormea. Fie îi urmau exemplul şi dormeau, fie plecau, cu tot cu gălăgia, departe, în pădure.

Jason, ne ştiind cât este ceasul, intră grăbit în casă. Respira sacadat, iar întreg corpul îi era acoperit de sudoare. Alergase în mare grabă de la casa vrăjitoarei până la propria locuinţă. Pierduse noţiunea timpului în preajma ei, iar gândul că ratase prânzul pregătit de mama-soacră îl făcuse să uite regula de aur.

Făcuse doar un pas pe hol, se împiedică şi căzu grămadă pe podea. Bufnitura produsă atrase atenţia întregii case asupra lui, iar la scurt timp se trezi cu două perechi de ochii priviindu-l

- Am reuşit să alung băieţii afară şi să-ţi liniştesc fetiţa după două reprize de plâns.

Încercă să zâmbească Lylei, deşi ştia că va avea probleme.

- Dacă ai trezit-o, îi spuse ea, tu ai s-o culci!

Bella îl privi supărată, iar el deveni de îndată îngrijorat. Fusese lăsat singur pe holul de la intrare, în timp ce soţia lui plecă la etaj, iar soacra în living.

Se ridică şi îşi urmă soţia. Ştia că întârzâiase la prânzul delicios din cauza vrăjitoarei şi că lipsise mult în ultimele zile, dar nu avea de gând să acţioneze ca şi cum nu ar ştii ce se petrece în jurul lui. Şi el s-ar fi supărat dacă soţia lui ar fi lipsit de acasă aproape întreaga zi, folosind drept scuză timpul petrecu alături de un alt bărbat.

O văzuse intrând în dormitorul lor, iar el intrase de îndată după ea.

Nu fu deloc surprins să o găsească privind pe fereastră. Atunci când era supărată sau nu voia să-i vorbească privea pe geam.

Se duse de îndată în spatele ei. O sărută pe umăr şi o îmbrăţişă strâns.

- Am întârzâiat, ştiu..., spus el, încercând să pară cât mai rănit.

Bella nu-l îndepărtă. Ba chiar se relaxă.

- Nu ai venit mai târziu, l-ai ratat pe tot.

Jason scoase un geamăt, era a treia oară când rata prânzul alături de familia lui. Cu greu îşi mai putea aminti când mâncaseră toţi la masă ca o familie, trecuse foarte mult timp.  

- E supărată pe tine, lipseşti a doua zi în totalitate.

- Ştii foarte bine că nu am de ales. Ea e singura vrăjitoare disponibilă să mă ajute.

- Dar cu ce preţ? Stai mai mult cu ea decât cu familia ta.

Nu spuse nimic, ştia că avea dreptate. De când părinţii lui plecaseră după Katherine, el începuse să stea tot mai mult timp cu vrăjitoarea haitei. La început petrecuse doar câteva ore, şi alea doar în compania Bellei, dar apoi ea îi interzise să mai apară însoţit. Jason nu putuse să se împotrivească cerinţelor vrăjitoarei, dintre toate persoanele la care apelase, doar ea fusese de acord să folosească magia interzisă şi să-şi adâncească sentinţa magică. Olivia era pedepsită de magia neagră, ea trebuia să se îndrăgostească de bărbaţii însuraţi şi să-i ademenească într-o relaţie păcătoasă. În lungile ore, recente, petrecute cu ea fusese foarte bine tratat, dar totul doar pentru a fi impresionat, pentru a fi cucerit. El cunoştea foarte bine ceea ce încerca vrăjitoarea să facă, o văzuse de multe ori linguşindu-se pe lângă Ben şi încercând să i-l fure de la Camy.

Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Where stories live. Discover now