Capitolul 16: Cupluri

2.7K 193 79
                                    

Capitol necorectat! Poate continue greseli de scriere si cateva litere mancate (mi-a fost foame astazi)

În cel mai scurt timp posibil erau deja pe drum. Împărțeala pe mașini a fost gândită de către Benjamin care s-a asigurat că fiecare cuplu se află într-o mașină diferită astfel încât să nu existe nici un pericol de a pierde mai mult de un cuplu în cazul unui atac surpriză. Nu știau dacă Jeff își găsise aliați, dar mai bine preveneau decât să trateze. El miza pe puterea sa și pe caii putere de sub capotele mașinilor pregătite special pentru a parcurge în cel mai scurt timp distanța imensă. El conducea prima mașină din coloană, iar Camy ultima, în timp ce în mijlocul șirului de mașini se afla Tamir. Fiecare mașină avea pe lângă cuplul valoros și doi vârcolaci pregătiți intens de Arden pentru războiul ce nu a mai avut loc niciodată. Deși Ben ar fi vrut să fie în urma soției sale, pentru a o proteja, știa că este imposibil datorită rolului său extrem de important în această misiune. El trebuia să deschidă drumul și să se asigure că nu există nici un pericol sau un atac surpriză ce ar putea să îi oprească din drumul lor. Avea reflexe rapide și putea ticlui într-un timp foarte scurt scăparea din situațile dificile. Viteza cu care conduceau mașinile necesita o gândire rapidă pe lângă celelalte calități importante ce constau în agilitate, forță și vizibilitate.

Așa cum fusese deja obișnuit de ultima dată când a fost nevoie de o operațiune asemănătoare avea de partea sa mai multe haite. Când vârcolacii alpha ai haitelor au aflat de pericolul care îi paște și-au oferit de îndată ajutorul. Grupul numeros ce mergea într-un șir lung și grăbit avea să se oprească în anumite puncte pentru a schimba mașinile și pentru a-și continua drumul, astfel nu mai trebuiau să piardă timp cu umplerea rezervoarelor, se ocupau ceilalți.

Pentru a putea ține legătura cu fiecare dintre ei, Ben se asigurase că fiecare mașină are montată câte o stație radio. Dacă avea să apară un pericol, el îi va putea anunța fără efort

Într-una dintre mașinile din coloană exista o tensiune foarte palpabilă. Spre deosebire ce celelalte mașini în care amorezii stăteau lipiți unul de altul și îmbrățișați, aici nu se întâmpla tocmai același lucru. Încă din momentul plecării, cei doi amorezi, Chrsitopher și Alice, nu și-au vorbit deloc și nici nu s-au apropiat unul de celălalt. De când plecaseră din biblioteca unde se sfătuiseră, ei doi nu își mai vorbiseră. Se întâmplase ceva între ei doi, ceva ce în mod normal nu ar fi trebuit să se întâmple, iar acum se evitau și nu își mai vorbeau. Deși se putea crede că a avut loc o ceartă, adevărul nu era acesta, cei doi nu mai erau atât de apropiați din cauza lui Tamir, protectorul le influențase afecțiunea ce o simțeau unul pentru celălalt.

Predomina liniștea între ei și nu se atingeau deloc. El privea distant pe geam și încerca să își alunge gândurile cu muzica ce o auzea în căștile de pe urechi. Se concentra atât de mult pe această distragere încât nu observase deloc ceea ce se întâmpla tocmai lângă el. Alice, iubita lui, pe care o sărutase cu atât de mult patos de dimineață, îl privea îndurerată. În vreme ce el era cât mai distant și mai rece, ea suferea enorm privindu-l cum o respinge. Înțelegea foarte bine că Tamir îl speriase și îl amenințase într-un fel sau altul, dar același lucru pățise și ea, fusese amenințată și speriată, dar tot nu renunțase la el. Îl iubea în continuare, ba chiar mult mai mult, iar faptul că el renunțase atât de ușor făcea ca inima să îi sângereze. Se presupune că pentru dragoste se fac sacrificii, dar el nu era deloc pregăti. Preferase să se ascundă, să cedeze, alesese calea ușoară, doar pentru că nu își dorea să lupte puțin pentru ea și fericirea ei. O abandonase dinainte ca lupta adevărată să înceapă și cedase la cel mai mic semnal de pericol.

Văzându-l atât de distant și de cuprins de muzica gălăgioasă de la căști, se decise să facă o ultimă încercare, o ultimă sforțare spre iubirea lui. Îi văzuse mâna pe bancheta de culoare neagră și o atinse de îndată. Își lăsă degetele peste ale lui și încercă să le strângă cu căldură pentru a-i arăta că este pregătită să îndure mult mai mult pentru el și că gesturile și vorbele lui Tamir nu au speriat-o. El nu își retrase deloc mâna iar inima ei se încălzii fericită, era pregătit să reintre în lupta pentru dragostea lor. Cuprinsă de o stare de euforie, ce se vedea și prin zâmbetul ei larg, îi acoperi înteaga mână în timp ce se pregătea să se tragă mai aproape de el pentru a-l îmbrățișa.

Puterea celor trei fecioare (Întrând în lumea vârcolacilor, Volumul III)Onde histórias criam vida. Descubra agora