Del 24

825 20 2
                                    

DINAS POV

Hvorfor gjør han dette mot meg? Hvorfor nå? Jeg har endelig begynt å få livet mitt i rett spor, og nå skal han komme å prøve å få meg til å skifte? Jeg liker dette sporet jeg er i nå, jeg.

Harry har vært super, og jeg liker han ekstremt godt. Det er altfor tidlig til å si at jeg elsker han, for det gjør jeg faktisk ikke. Men jeg er kanskje litt betatt. Vell, en god del betatt. Han er jo fantastisk, og dere vet det også.

Niall er en fin fyr. Hyggelig, snill og alt det der. Men han er en venn. Og denne gangen mener jeg det. Vi kommer aldri til å bli noe mer enn venner, og jeg trodde Niall hadde innsett dette nå. Tydligvis ikke.

"Well, your record is offcially ruined," sa jeg da vi tok en pause til lunsj. "Stop it, you did great," svarte Louis meg, og resten av gjengen var tydligvis enige. 

"I didn't know you could sing, actually," sa Liam, som tydligvis hadde vært litt skeptisk på forhånd. "Neither did I," svarte jeg galant.

Ingen av dem hadde vell hørt meg synge skikkelig før? Eller, jo. Jeg og Niall sang sammen den natten i Norge, det hadde jeg nesten glemt. Harry og Zayn hadde smuglyttet på meg etter jeg kjøpte den hersens gitaren. Men det kunne vell aldri i livet imponert dem. 

"I'm I allowed to ask about the songs on your next album?" blinket jeg til gutta, og prøvde å være en sarkastisk gal fan som ville røpe deres innerste hemmeligheter til hele verden.

"If we told you, we'll have to kill you. It's as simple as that," fikk jeg som svar fra min elskede Harry. Takk du. Nå kommer jeg ikke til å få sove noe mer på denne turen, der jeg må ligge å vokte megselv med ene øyet åpent, i tilfelle Harry prøver å drepe meg. Neida.

"I can tell you, since I'm a much nicer person than that curly dude over there," sa Niall, med oppriktig ærlighet. "Auch," hørte jeg fra Harry. Niall dro meg litt til side, og begynte å snakke om albummet.

"Well, we have som partytunes we wrote togheter with our songwriters, which is really catchy, like LWWY. We actually wrote a song with Cheryl Cole, too, which is pretty neat. Zayn wrote a song alone, lately. I've never heard it, but it's probably going to be on our album. And we wrote some other songs togheter, which is about friendships, love, fun and stuff. You'll love it," sa han. Det var utrolig mye informasjon på kort tid.

"That song before.. Well.. I wrote the 3 verse and the bridge of that song. It's about  you," sa han med store øyne glinsende mot meg. "I'm flattered, but I don't know if it's appropriate," svarte jeg enkelt. "Well, I just wanted you to know," svarte han meg, før han gikk tilbake til de andre.

For en merkelig fyr. Klarer han aldri å bestemme seg? Niall sin sjanse er over. Vi er venner, og jeg vil at vi skal fortsette å være venner.

"Wow, Zayn. I didn't know you wrote songs," sa jeg til han da jeg satt meg ned. "Well, I do."

Han var alltid så unnvikende. Han svarte på spørsmålet mitt, men gav ikke noe utfyllende informasjon. Han var veldig privat.

"Zayn, ain't you going to tell her what it's about?" sa Liam, som tydeligvis hadde hørt sangen. Zayn bare ristet på hodet. Jeg hadde ikke akkurat forventet at han kom til å synge den for meg, heller.

"Have you heard it, Liam?" sa Niall høylytt og overassket. "Yep, and I think it should be on our album," svarte han. De andre hadde ikke hørt den de heller. 

LIAMS POV

Jeg får direkte vondt av å se på Zayn nå. Å se en venn såret, er ikke det støv morsomt. Zayn er en utrolig fin fyr, og fortjener absolutt det beste. Han har jo gått igjennom en tøff periode, men hadde begynt å komme seg nå. Men det var som om Dina var ett dragsug som dro han ned igjen, hver gang.

Det absolutte drømmeliv - One Direction fanfiction på norsk!Where stories live. Discover now