23.. -Sevilmediğimi duymak istiyorum-

14.3K 577 33
                                    

Selam, can okurlarım.. Çok mu geç geldim?

Ama esas olan geldim değil mi? 🙃

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Ama esas olan geldim değil mi? 🙃

1 haftalık yurtdışına gitti geldik, sonra devamsızlık ve sınavlar, sürünüyorum resmen. Ama yazmayı, sizii çok özledim 😞

hadi neyse tutmuyorum sizi 😍 bol bol yorum ve vote istiyorum 😎 özledim resmen işte🙃

Size iyi okumalar💞💞

Beline sımsıkı sarılan kolların sahibine bakıyordu uyandığından beri

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


Beline sımsıkı sarılan kolların sahibine bakıyordu uyandığından beri. Hiç bıkmadan sanki yüzünün her ince detayını beynine kazıp ezberlercesine bakıyordu.

Dün geceki halini hatırladı. İlk kez böyle üzgün görmüştü onu. Çaresizliğini, nedenini bilmediyi kaybedişini kabullenmiş bir hali vardı.

"Uyuyalım, Leyla. Yanında uyuyayım. Uyumaya dünyanın acı gerçeklerini unutmaya ihtiyacım var. Ve senin yanımda olmana ihtiyacım var."

Bir an bile düşünmeden kabul etmiş, tüm acılarını uyuyarak unutması için kollarını açmıştı ona. Sessizce birlikte uyumuşlardı.

Ne konuşmuş ne kavga etmişlerdi.
Leyla onun o halini görünce nedenini bilmediyi bir acısına ortak olmak istemişti. Merak etse de sormamıştı. Kendisi isterse anlatırdı zaten. Gece sessizce uyumaya çalışmış tek bir kelime dahi etmemişlerdi.

Uyandığındaysa kendisini sevdiği adamın kollarında bulmuştu.

Zihnini işgal eden düşünceleri bir kenara bırakıp derin bir nefes aldı. Mertin kollarından sessizce çıktı. Ayaklarının ucunda ses çıkartmamaya çalışarak banyoya geçip yüzünü yıkadı.

Sessizce yatak odasından çıkıp mutfağa gitti. Buzdolabının hemen yanındakı dolablardan birini açıp bardak aldı ve mutfak sehpasının üzerindeki cam şişeden su doldurdu.

Ateş'in İzleri Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora