Capitolul 32

17K 937 42
                                    

Nick". Acest nume ii bantuia mintea la nesfarsit. Dupa atatea ani diavolul reveni. Nu o deranja faptul ca a reaparut, ci felul cum a facut-o. Era o intrare in stil mare, asa cum iubea el. Lucrul care o rodea era faptul ca Amy poate iubi un nemernic ca el. In momentul in care ii auzi numele dupa atat timp, ii veni sa tipe. Sa o previna pe Amy de pericolul la care se expune. Se apropie mai tare de Aiden si ii stranse bratul. Singurul lucru care o linistea era prezenta lui, acolo. Era sigura ca daca va pleca, nu rezista tentatiei sa-l loveasca. Avea intiparit pe buze un zambet mandru. Parca ar dori sa spuna „ Ne intalnim din nou". Acelasi chip, aceeasi ochi si acelasi zambet. Nu ar fi crezut ca destinul va fi atat de crud cu ea. Insa se pare ca de trecut nu poate fugi nimeni. Nick se apropie de ei ca sa-i salute. Aiden ii raspunse politicos, pe cand fata doar isi dadu ochii peste cap. „Sarade" gandi ea. Cei doi frati nu au inteles gestul ei, insa au decis sa lase asa. Doar Nick ii intelese reactia. Linistea se lasa peste ei, pentru ca Aiden sa o sparga.

-Si, Nick, de cat timp esti impreuna cu sora mea?

-Pai aproape un an. Nu-i asa, iubito?

Amy incuviinta, iar Angel mai ca nu vomita cand auzi acel „iubito" extrem de fals. Putea spune cu sinceritate ca era cel mai fals om.

-Inteleg. Bine, atunci noi va lasam.

Aiden isi impreuna mana cu cea a iubitei sale si plecara de acolo. Desi nu ar fi recunoscut, faptul ca Nick e iubitul surorii sale nu il incanta nici pe barbat. Nu stia de ce, insa Nick nu ii parea cea mai buna alegere pentru Amy. Hotara totusi sa pastreze totul pentru el. Nu ar fi dorit sa se certe cu Amy, mai ales cand e atat de fericita. Insa gestul lui Angel nu-i iesea din minte. I se parea ca de acea data ea stia ceva. Si va afla ce, cu siguranta. O privea si isi putea da seama usor ca e cam abatuta. Ceva nu o lasa sa se simta in largul ei. Hotari ca e timpul sa paraseasca acea petrecere. L-au gasit pe Luke pe jumatate adormit si l-au culcat. I-au spus si lui Amy sa termine petrecere si i-au urat inca odata un calduros „La multi ani" si au prasit sala. Cand au ajuns in camera au rasuflat usurati. Primul lucru pe care il facu fata a fost sa-si dea tocurile jos. Putea spune ca si-a luat o piatra de pe inima. Apoi isi dadu jos rochia. Nu mai crezu ca rezista mult. Aiden o imbratisa pe la spate, iar apoi dori sa o sarute. Fata ii raspunse cast si se indeparta. El nu ii intelese gestul si o opri.

-Ce se intampla cu tine? De cand te-ai intalnit cu acel Nick parca nu mai esti tu.

-Si ce? Acum imi ceri explicatii? Lasa-ma!

Aiden ii dadu drumul si ea se culca. Trebuia sa inteleaga ce se intampla cu ea. I se alatura si o trase in bratele lui. Auzi niste suspine si isi dadu seama ca plange. Ii saruta umarul si ii sopti:

-Shh... Imi pare rau, ingerasule, nu vreau sa plangi din cauza mea.

-Nu e din cauza ta.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum