Capitolul 44

16.7K 894 115
                  

Ziua nuntii sosi. Agitatia era de nedescris. Trebuia ca totul sa iasa perfect. De aceasta data au hotarat sa petreaca un scurt timp pana vor trebui sa plece. Insa erau impartiti diferit. Fetele si baietii aparte. Exact ca la gradinita, insa Amy nu se putu abtine sa nu puna aceasta idee in aplicare.

Aiden era deja imbracat in costumul de mire. Sacou, camasa alba, papion si o freza care te dadea pe spate. Arata perfect.

In timp ce Luke era la fel de aratos

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

In timp ce Luke era la fel de aratos. Arata aproape ca tatal sau, insa fara papion si niste pantaloni albi, in loc de clasicii negri.

 Arata aproape ca tatal sau, insa fara papion si niste pantaloni albi, in loc de clasicii negri

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

In timp ce Angel nici nu imbraca rochia de mireasa. Era prinsa in discutie cu Amber.

-Nimeni inafara de noi nu trebuie sa stie de plan.

-Desigur, Angel. Nu vom spune nimanui.

-Bine. Si inca ceva, va trebui sa imbrac rochia mea, a ta e in celalalt dulap. Trebuie sa pastram aparentele.

Amber incuviinta, iar in acel moment pe usa intra Amy la mana cu doua fetite. O lua pe Angel, in timp ce ii arunca o privire aspra femeii de langa ea. Au coborat jos unde erau stransi mai multi invitati. Cand arunca o privire il vazu pe Aiden care ii zambi. Luke in schimb veni si o imbratisa strans.

-Mami, de ce nu esti in rochie de mireasa?

-Fiindca o voi imbraca mai tarziu. Pe cand tu esti extrem de chipes.

Baietelul zambi si pleca la Aiden. Era timpul ca barbatii sa plece, iar doamnele sa se delecteze cu un show de neuitat. Care se va termina cand vor trebui sa plece spre biserica, de unde petrecerea se va tine mai departe la un hotel. Toti zambeau si erau fericiti, inclusiv Amber care stia ca au mai ramas cateva ore care o despart de Aiden.

In maxim zece minute toti prietenii mirelui au disparut. Inclusiv Amy care facea exceptie. Ea pleca impreuna cu Aiden, Ryan si alti prieteni, pe cand Brian ramase acolo. El avea sa o conduca pe Angel la altar. Dupa cate au trecut impreuna se puteau considera frate si sora.

In timp ce la parter se incepea distractia, Angel fu dusa sa se schimbe. Trebuia sa o faca, de dragul aparentelor. Insa daca s-ar fi dat premii pentru cele mai triste mirese, ea s-ar fi numarat printre premiante. Desi era nuna ei, chipul nu-i stralucea deloc. Era palida si abatuta. Cat ramase sa se schimbe isi mangaie burtica. Spera ca ceea ce face sa fie corect. Spera sa fi luat decizia corecta.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum