Capitolul 33

16.4K 941 65
                  

Trecuse doua saptamani de cand Amy pleca. Angel se simtea extrem de vinovata de plecarea ei. Nici ea si nici Aiden nu stiau nimc despre ea. Singurul lucru cunoscut era ca sta la Nick. Nu era zi in care cei doi sa nu se gandeasca la Amy. Grijile i-au afectat in aceeasi masura. Insa spre fericirea lor, erau unul langa altul, pentru a se sprijini. Asa ca pentru o zi au hotarat sa iasa din acea atmosfera apasatoare si sa iasa cu Luke in oras. Era un prilej excelent sa scape de toate lucrurile intamplate in ultima vreme. Doreau sa evadeze o zi, doar ei trei.

Dis de dimineata Luke era gata de o zi petrecuta cu parintii sai. Merse la ei in camera si incepu sa sara pe pat. Aiden si Angel s-au speriat. Insa cand l-au vazut pe vinovat au inceput sa zambeasca. L-au tras intre ei si l-au sarutat pe cate un obraz.

-Amice, eu si mami te iubim, insa e prea devreme sa ne trezim. Tati si mami au fost „ocupati" aseara.

Angel rosi. Apropoul lui Aiden era evident. Luke se resemna si pleca din camera celor doi. Aiden isi trase iubita mai aproape si o saruta pe frunte.

-Buna dimineata, ingerasule.

-Nici o buna dimineata, eu m-am suparat.

-De ce?

-Ce e cu acel apropouri? Si mai ales cum poti spune asta unui copil? Esti nebun!

-Nebun si numai al tau.

Fata a ras. Se simtea atat de bine in bratele lui. Parea ca toate grijile s-au evaporat. Apoi se ridica si il scula si pe el.

-Gata somnul.

-Bine, bine, nu fi rea.

Angel ii arata limba. Aiden o trase in bratele lui si o saruta. Pasiunea care era transmisa ii facea sa se infierbinte. Apoi cei doi s-au despartit. Aiden pleca sa faca un dus, iar fata ramase privind tavanul. Nu si-ar fi imaginat niciodata ca va trai o asa viata. Avea totul. Si era cea mai fericita femeie din lume. Singurul lucru care ii lipsea era Amy. Faptul ca ea il credea pe Nick si nu pe ea, o facea sa sufere enorm.

Simti niste picaturi de apa si il vazu pe Aiden cum o stropeste.

-Ce faci?

-Te trezesc din visare. Acum schimbate si sa mergem. Nu cred ca vrei sa-l faci pe Luke sa astepte.

Aiden iesi din camera, iar fata se schimba rapid in ceva mai comod. Cobori, iar cei doi o asteptau cu nerabdare. Luke ii lua de mana pe fiecare si iesira din casa. Barbatul porni masina si incepu sa conduca linistit pe strazile aglomerate ale orasului.

-Mami, vom manca inghetata?

-Da, scumpule, azi facem tot ce vrei.

Copilul incepu sa se bucure. Daca nu ei doi, macar micutul sa aiba parte de liniste. Insa pentru prima oara in doua saptamani aveau sa petreaca timpul fara a se gandi la alt ceva. Cand au ajuns in parc baietelul fugi spre tobogan. Cei doi s-au indreptat spre o banca, unde s-au asezat privindu-l. Angel isi sprijini capul de umarul lui Aiden si privi fascinata cum acei copii se joaca fara griji. Luke fugi repede spre ea si ii inmana un trandafir. Fata il saruta pe obraz.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum