Capitolul 38

15K 934 88
                                    

Nunta se termina, iar toti erau extrem de multumiti. Numai Aiden parea extrem de abatut. Aparitia lui Amber ii dadu totul peste cap. Parea insa ca nu numai el era afectat. Amy si Brian nu s-au mai putut bucura de nunta din cauza aparitiei acelei femei. Acum singura lui grija era sa isi tina fiul si iubita cat mai departe de ea. Nu dorea ca din cauza ei s-o piarda pe Angel.

Fata observa grija de pe chipul lui Aiden, insa dadu vina pe stres si oboseala. Nici macar nu-si inchipuia cat de mult greseste. Era spre dimineata cand oaspetii au inceput sa plece. Isi imbratisa prietena si ii zambi lui Brian. La zece plecau in luna de miere, iar fata nu avea sa-i vada o saptamana. Dupa ce isi lua la revedere de la ei pleca spre Aiden, care il privea pe Luke dormind pe bancheta din spate. Se aseza pe scaunul soferului si dori sa porneasca spre casa. O bataie in geam il facu sa opreasca motorul. Cobori geamul si il privi pe Ryan care ii privi prieteneste. Ii zambi, insa cand vazu chipul femeii de laga el, privirea lui fu plina de venin.

-Ryan, ce vrei? Luke doarme, iar noi tot trebuie sa plecam.

-Stii, eu si Amber nu avem unde sta, si ma intrebam daca nu vrei sa ne lasi la tine? Pana vin Amy si Brian. Te rog!

-Ryan...

-Desigur.

Raspunsul fetei il facu sa se incrunte. Nici macar nu avea idee ce vipera aduce in casa. Ryan le zambi si pleca spre masina lor. In timp ce Amber ii arunca o privire plina de satisfactie. Dori sa loveasca volanul, insa risca sa o sperie pe Angel, iar el nu dorea asta. Se consola prin faptul ca era doar o saptamana. Porni masina si ii stranse mana iubitei sale. O vazu cum isi lasa capul usor pe umarul sau. Exact ca in seara cand li se strica masina. Prima seara pe care eu reusit sa o petreaca impreuna fara sa se certe. Amintirea acelei seri il facu sa zambeasca. Privi in spate si isi vazu fiul care dormea. Acum stia ca facu cea mai buna alegere oferindu-i sansa sa aiba o mama ca si Angel, care era diferita din toate punctele de vedere de mama lui naturala, era diferita de Amber. Prins in toate acele ganduri nu observa cand ajunse acasa. Si iar era pusa in aceeasi situatie, nu dorea sa o trezeasca. Parea atat de frumoasa si inocenta. Ii mangaie fata, apoi ii plasa un sarut scurt pe buze. Vazu cum isi deschide ochii si ii saruta fruntea.

-Aiden, lasa-ma, mi-e somn!

-Stiu, insa am ajuns. Te-as lua in brate, printesa, insa am un print pe bancheta din spate. Asa ca scoala, vom dormi in pat, scaunul nu e comod.

-Bine.

Se ridica somnoroasa si cobori din masina. Apoi Aiden il lua pe Luke in brate, in timp ce cu o mana o tinea pe Angel, posesiv de talie. Intra in casa urmat de Ryan si Amber. Femeia il privea urat. Mai degraba ii privea urat iubita. Iar asta il irita la culme.

-Ryan, veti sta in camera de oaspeti. Totul e aranjat. E in partea dreapta a casei, a treia usa. O vei vedea, numai ea are usa alba. Acum ma scuzi, trebuie sa-mi culc printul si regina.

-Bine, frate. Noapte buna.

Cei doi au plecat. Iar asta il facea pe Barbat sa se simta bine. Il lua pe Luke cu ei in camera. Il aseza in mijlocul patului si isi privi iubita.

-Sper ca nu te superi ca sta aici?

-Sa ma supar? E fiul meu. Il iubesc. Iar cat timp va am pe ambii impreuna sunt cea mai fericita femeie.

Asta astepta sa auda. O trase mai aproape de el si incepu sa o sarute cu pasiune. O aseza pe marginea patului si se pozitiona deasupra ei. Fata ii descheie camasa si i-o dadu jos, in timp ce el ii saruta gatul. Apoi se ridica de pe ea. Angel il privea zambind. Cobori din pat si incerca sa-si de-a jos rochia. In acel moment Aiden o trase spre el si ii deschise fermoarul rochiei. In timp ce ea se rasfata cu atingerile lui delicate. Barbatul ii oferi camasa sa, iar ea o accepta bucuroasa. Dupa ce o imbraca se aseza pe partea sa de pat.

Isi trecu mana prin parul lui Luke si il saruta pe frunte. Aiden iubea acea priveliste. Iubea sa vada cate grija are ea pentru fiul sau. Iar asta il facea sa o iubeasca si mai tare, daca era posibil. Observa cum incet, incet incepe sa o ia somnul. Se aseaza si el in pat in timp ce ii privea. Cei doi erau lumina ochilor sai. Nu si-ar putea inchipui viata fara cei doi. Si nu si-ar fi iertat-o niciodata daca i-ar pierde din cauza scorpiei care a revenit in viata lui. Stia ca nu va sta cu mainile in san si va dori cu siguranta sa-i distruga fericirea. Insa nu avea in gand sa o lase sa faca asa ceva. Isi saruta ingerul pe frunte si ii stranse mana in a sa. Apoi pe cea a lui Luke. Desi stia ca dorm si nu il aud, simti nevoia sa le spuna niste lucruri pe care le considera extrem de necesare.

-Stiti ca sunteti viata mea. Nu aveti idee cat de mult va iubesc. Tin la voi enorm. Nu as lasa sa vi se intample nimic. Va promit ca va voi proteja cu pretul vietii. Va iubesc.

Dori sa se culce si el, insa glasul lui Angel il facu sa se razgandeasca.

-Si noi te iubim, enorm.

-De ce nu dormi?

-Cuvintele tale nu m-au lasat. Si nu regret. Cuvintele tale m-au facut sa-mi dau seama ca te iubesc mai mult decat orice. Adica dupa Luke.

-Asta ce vrea sa insemne?

-Asta vrea sa insemne ca te iubesc.

-Si eu, ingerasule. Te iubesc.

Si asa si era. O iubea si nimeni si nimic nu il va face sa o urasca. Ea reprezenta unul dintre motivele pentru care traieste. Si avea sa o protejeze, pe ea si pe Luke.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum