Capitolul 37

16.5K 903 50
                                    

-Amy, linisteste-te! Rochia iti sta bine, iar parul iti e perfect.

-Dar, Angel, daca Brian se va razgandi?

-Esti nebuna, femeie! Te iubeste, asa ca nu va pleca nicaieri. Acum stai linistita si asteapta sa vina Aiden.

Deja trecu o luna de cand Aiden o ceru in casatorie pe Angel. Iar relatia lor mergea mai bine ca oricand. Aveau in plan nunta peste trei saptamani. Insa acum nici nu o mai interesa propria nunta, fiindca Amy o scotea din minti. Toanele de gravida si emotiile dinaintea nuntii erau insuportabile luate impreuna. Abia astepta ca Aiden sa intre si sa o ia pe Amy de acolo. Si spre fericirea ei, cineva ii asculta rugaciunile. Iubitul ei logodnic intra si o salva. Dupa ce ii oferi un sarut scurt iesi rapid pe usa. Se aseza pe un scaun langa Luke, astptand ca cei doi sa apara. Desi de la distanta putut observa ingrijorarea de pe chipul lui Brian. Ceea ce o amuza.

Aiden isi lua sora si incet incepu sa o conduca spre altar. Muzica incepu sa cante, iar toate privirile erau atintite spre cei doi. Amy era toata un zambet, iar el era extrem de fericit pentru ea. In sfarsit putea sti sigur ca va avea parte de fericire in viata. Iar Brian era cel mai potrivit partener. Avea cea mai mare incredere in pritenul sau. Si stia ca el nu-l va dezamagi niciodata. Cand ajunse la altar Aiden lua mana surorii sale si i-o incredinta lui Brian.

-Brian, suntem prieteni de multi ani, iar acum vom deveni si mai apropiati. Stiu ca esti o persoana de incredere si sper ca imi vei face sora mai mult decat fericita.

Brian ii zambi, iar el pleca la locul sau. Incepu sa asculte cuvintele preotului, insa atentia ii era concentrata asupra fiintei de langa el. Nu-i venea sa crada ca peste putin timp vor fi si ei in aceeasi situatie. Abia astepta sa vina clipa in care cei doi isi vor uni destinele in acelasi fel. Nici nu-si dadu seama cand incepu sa zambeasca. Angel insa observa.

-Aiden, ce e cu atata fericire?

-Pai, e nunta surorii mele si am langa mine cele mai importante persoane din viata mea.

-Nu as fi crezut niciodata ca vom ajunge in aceasta situatie. Adica e extrem de ciudat, noi doi, relatia noastra. Totul.

-Of, ingerasule, ce rost mai are sa te gandesti cat e de ciudat totul. Conteaza doar faptul ca te iubesc.

-Si eu te iubesc.

Angel isi lasa capul pe umarul lui Aiden si continua sa priveasca nunta. Totul parea desprins intr-un basm. Toate aranjamentele, locul, totul era perfect. Se desprinse din ganduri cand auzi cum preotul isi incheie cuvantarea si permite mirelui sa sarute mireasa. Atunci Aiden ii prinde fata in palmele sale mari si o saruta cu pasiune. Desi era sarutul mirilor, el dori sa sparga tiparele, si era sigur ca nimeni nu e impotriva. Cand s-au desprins au observat ca lumea aplauda cel mai probabil mirii. Brusc un strigat ii facu pe toti sa-si intoarca privirile spre faptas. Era Ryan.

-Daca am terminat aici, sa petrecem!

Lumea a inceput sa aclame, iar mirii sa rada. Toti s-au indreptat spre locul unde urma sa se tina petrecerea. De Aiden se apropie Ryan.

-Frate, am o rugaminte. Trebuie sa vina prietena mea, iar eu trebuie sa o intampin, insa sunt chemat de urgenta. Poti sa o astepti? Te rog?

-Bine.

Aiden isi saruta cast iubita si pleca sa o intalneasca pe prietena lui Ryan. Nici macar nu stia cum arata. Angel insa il astepta acolo de mana cu Luke. Petrecerea nu era departe, asa ca nu avea de ce sa-si faca griji. Iar Ryan ar trebui sa isi termine repede urgenta. Vazu cum o masin parcheaza asa ca se indrepta spre ea. Macar stia cu ce masina vine. Imediat din ea iesi neinteresata o femeie.

-Ma scuzi de intarziere, draga...

Insa cand isi ridica privirea clacara automat amandoi. Aiden nu ar fi putut uita niciodata acea fata, fata care l-a distrus. Imediat amintirile cu ea au inceput sa ii invadeze mintea.Pana cand ea incepu sa vorbeasca.

-Aiden, Doamne, nu-mi vine sa cred!

Il lua intr-o imbratisare, iar el o respinse.

-Aiden,te-am cautat peste tot. Si, insfarsit, te-am gasit!

-Ce cauti aici?

-Hai, iubitule.

Spuse si isi plasa mana pe obrazul lui. Insa acesta o inlatura imediat cu raceala.

-Ce fac eu aici? Cum am ajuns? Cui ii pasa? Azi esti aici, in fata ochilor mei. Nu stii ce fericita sunt. Stii ceva? Acum, ca te-am gasit, nu te mai las sa pleci de langa mine niciodata!

-Aiden?

Cei doi si-au intors privirea spre Angel care venea spre ei, impreuna cu Luke. Cand ajunse in dreptul lor, se opri. Aiden o trase posesiv alaturi de el. Iar ea ii zambi.

-Ce se intampla? E totul in regula? Si cine e ea?

-Angel, ti-o prezint pe Amber. O fosta prietena. Amber, ea e Angel, logodnica mea, iar el e fiul meu.

Accentul pe care il puse o cutremura pe Amber. Privi copilul, iar un zambet ironic i se asternu pe fata. Insa nu putu sa ramana calma la faptul ca e logodit. Insa Angel constientiza ca ea e doar o prietenea, insa o intrebare incepu sa-i dea tarcoale.

-Cum de l-ai gasit?

-Soarta! Am venit cautand pe cineva si am dat nas in nas cu alt cineva.

-O, deci tu esti prietena lui Ryan. Inteleg. Acum ce ai spune daca te-am duce la el?

Fata aproba, iar Angel si Luke au mers inainte, in timp ce Amber il prinse de brat pe Aiden.

-Iubitule, nu te bucuri sa ma vezi?

-Imi provoci, scarba.

Cu aceste cuvinte, Aiden isi ajunse din urma iubita. Iar Amber doar ii urma. Ura din ochii ei era vizibila. O ura pe Angel doar pentru faptul ca era ea alaturi de Aiden, si nu ea. Cand au ajuns Ryan o lua in brate. Barbatul doar dadu scarbit din cap. Rochia pe care o purta acea femeie era cat se poate de scurta, arata ca de pe centura, in timp ce ingerul lui arata fantastic. De fapt nici nu ar trebui sa incerce sa le compare. Ryan se indrepta spre Brian si Amy pentru a le-o prezenta, insa cei doi s-au schimbat la fata la vederea ei. Ambii stiau ce nenorocita e. Acum singura grija a lui Aiden era de a o tine departe de Angel si Luke. Ce ciudat suna. Trebui sa-si tina fosta iubire si mama copilului sau, departe ce copilul lor si logodnica sa.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum