Kapitel 1 " vem är han? "

3.6K 52 21
                                    

Kiaras POV
Jag vaknade som vanligt av väckar klockan som tjöt. Jag slog till den och det slutade. Idag är det en lite speciel dag för det ska börja en ny kille i klassen. Jag tror han hette Albin eller Albert. Men iallafall hoppas han är snygg. Jag steg upp ur sängen och gick till min garderob och tog på mig första bästa outfit. Sen gick jag ner till köket för att äta lite frukost. " Godmorgon " sa min mamma. " Godmorgon " sa jag.
Jag tog en skål med flingor och mjölk och smaskade i sig det. Sen gick jag till badrummet och borstade tänderna och sminkade mig lätt med fundition, mascara, en tunn linje med eyeliner och lite läppglans. Sen gick jag ner till hallen och tog på mina slitna convers och min svarta skinnjacka. Sen gick jag och hämtade min mk väska ( michael kors ). Och tillsist hämtade jag mopednycklarna till min moped ( no shit😂 ) sen gick till moppen och satte på mig min hjälm innan jag körde iväg mot skolan. När jag kommit fram till moppe parkiringen ser jag min bästavän Clara. " Heeeeej " skrek hon som vanligt när jag parkerat och hoppat av moppen. " Heeej " skrek jag tillbaka fast lite lugnare än henne. ( Kommer förklara hur Clara ser ut längre ner. Så om ni vill veta hur hon ser ut så läs det ). Jag och Clara gick mot ingången till skolan när jag plötsligt krockar in i något. Men när jag kollar upp så ser jag att det är ine är något jag krockade in i utan någon men denna någon eller han kanske jag ska säga har jag aldrig sett förut. Vem är han? " Oj förlåt " sa jag " Nej det var mitt fel jag boede kollat vart jag stod " sa den främmande killen. Han höll ut handen för att hjälpa mig upp. Jag tog hans hand och han hjäpte mig upp. " Såååå vad heter du " frågade jag han " Jag heter albin " sa killen. " Jaha du är den nya killen som ska börja i vår klass " sa Clara. " Ja det är jag " sa Albin. " Men kan ni visa mig var första lektionen är? " frågade Albin efter en stunds tystnad. " Ehm visst " sa jag. Sen begav vi oss till nästa lektion.

----------------------🐶🐶🐶--------------
Så då var första kapitlet ute. Jag håller på med två noveller till dem ena heter bad boy vs me och den andra heter we need each other| O.E det är en the fooo fanfition. Kiaras bästie Clara har blont vågit hår ( naturligt ), kristallblå ögon och på gränsen till för vågade kläder. Men hon är ändå inte nån av det andra bimbos utan hon är bäst plus vill typ alla killar han henne. Vilket är något som Kiara är lite avundsjuk på. Men iallafall så får ni veta i nästa kapitel hur Albin ser ut.// foooeremma❤️❤️❤️

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu