Kapitel 19 Skadad

664 18 2
                                    

Kiaras POV

Albin❤️ kl.19.24:

Kommer direkt

Det var det senaste han hade skrivit till mig och det har gått två timmar och han har inte kommit än. Han skrev att han skulle komma direkt och eftersom han är en skiftare så tar det bara typ 5 minuter innan han är hos mig. Så jag är ganska orolig. Jag tror jag skriver och frågar varför han inte har kommit än.

Jag kl.20.24:

Vart är du?

Nu är det bara att vänta på ett svar.

Några timmar senare

Jag vaknar upp av att jag hör att det konstant knackar på dörren och det blir hårdare för varje sekund. Jag hade visst somnat.

Jag går mot dörren efter att jag satt upp håret i en messy bun. Jag öppnar dörren och ser en blodig, smutsig och skadad Albin. Jag kollar oroligt på honom och hjälper honom in i köket. " Vad har hänt? " frågar jag oroligt " Stötte på några andra skiftare från en fiende flock " mumlar han med smärta. " Var det därför det tog sådan tid för dig att komma hit? " frågar jag lugnt, men inombords är jag panikslagen och orolig. Han nickar försiktigt och med det bekräftat så skyndar jag mig mot toaletten. Det är tur att mina föräldrar jobbar på sjukhuset så de har en massa förstahjälpen saker och sånt. Jag hämtar allt och skyndar mig tillbaka till köket där Albin fortfarande sitter. " Okej, nu vill jag att du förklarar vad som hände " mumlar jag medan jag tar fram saker som kan tänkas behövas. " Okej " får jag som svar. Och medan Albin börjar berätta börjar jag fixa med hans sår och allt annat.


------------------------------

Förlåt för att kapitlet är kort, men jag mår inte bra och blir det inte bättre den här veckan så kommer det nog inte nåt kapitel, men snart så kommer det ett nytt och längre. Det lovar jag.

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu