Kapitel 17,5 Deras tankar om dejterna osv

714 21 3
                                    

Linus POV

Jag har väntat hela mitt liv på det här... Eller nästan iallafall, men tänk att jag ska på dejt med Kiara. Det kommer inte Erik gilla. Men såklart så bryr jag mig inte. Jag hoppas på allt att jag är den rätta för Kiara. Men såklart om det nu skulle vara Albin ( vilket jag tvivlar på ) kommer jag såklart bli ledsen och så, men samtidigt vill jag att Kiara ska vara lycklig och om det är med Albin så accepterar jag det. Albin är en bra kille och om Kiara väljer honom så är jag glad att hon inte fick Erik som mate, fast han är ju ändå en vanlig människa. Så han har ingen chans på henne.

Kiaras POV

Det känns lite jobbigt att vara ifrån Albin, men eftersom jag har två mates så måste jag bara få veta vem som är min äkta kärlek. Visst jag tycker verkligen om Albin, men tänk om Linus egentligen är den rätta för mig. Jag hoppas bara inte att Albin eller Linus blir helt galna efter att jag har bestämt mig. För tänk om Albin är den rätta och så blir Linus helt galen och kanske typ skadar eller dödar Albin eller mig. Eller om det är tvärtom. Det vill jag verkligen inte. Det har aldrig varit i min "natur" att ha två killar som verkligen älskar mig och jag verkligen älskar de ( eller ja typ en av de ) efter mig. Allt känns så annorlunda.

Albins POV

Jag älskar verkligen Kiara och hoppas verkligen att hon väljer mig. För under den korta tiden jag har haft med henne så var allt perfekt och det kändes som en dröm, och nu kanske den drömmen är slut. Men nåt positivt är att jag har allt planerat inför dejten. Jag hoppas bara att allt kommer gå som planerat och att hon kommer bli min. För jag är 100% säker på att Linus bara skulle gå runt och skryta om henne framför alla och särskilt framför Erik. Den andra killen som är efter Kiara. Han är en total fuckboy och det är Linus med, men det är för att han inte hade hittat sin mate förens Kiara kom in i bilden. Så jag hoppas att jag är den rätta för henne.

               ---------------------------------

Så eftersom jag inte riktigt än vet hur Linus dejt ska sluta så får ni ett kapitel om deras tankar inför detta och så, men hoppas ni gillade detta ändå. Det kanske kommer ett kapitel nu under veckan eller typ i helgen.

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu