Kapitel 11 New Moon

918 22 0
                                    

Albins Pers

Idag när jag vaknade hade jag en konstig känsla i magen. Det var som om jag saknade nått eller nån. Jag har inte hittat min mate, men jag har en känsla av att hon är nära.

Idag ska jag träna Kiara på att jaga. Hon måste liksom kunna det om hon ska komma med i flocken. Min flock som jag är med i heter New Moon. Alphan i flocken heter Milo Khan Och han fick en dotter, men hon försvann efter ett krig mot Black Moon. Sedan dess har vi inte sett till henne. Hon har varit borta i 17 år och sökarna i flocken letar fortfarande efter henne.

Men i alla fall jag ska länka till Kiara tid och plats för dagens träning. ~ Hej Kiara! Dagens träning idag är att jaga ~ länkar jag till henne. ' Hej Albin! Jag kan inte idag ska med Clara till stan ' länkar hon tillbaka ~ Vi måste, om du vill komma med i flocken New Moon så måste du kunna jaga ~ svarade jag henne. ' Men visst får väl om boka träffen tills imorn ' länkar Kiara trött. ~ Bra! ses i mitten av skogen klockan fyra ~ länkar jag. Sen bryter jag länken.

Kiaras Pers

Klockan är fyra och jag står i mitten av skogen, men ser ingen Albin. Clara blev jävligt arg när jag frågade om vi kunde shoppa imorgon. Hon skrek lite först, men sen lugnade hon ner sig och sa att vi kunde shoppa.

Det har gått tjugo minuter nu och Albin har inte kommit än. ' Albin jag svär till gud att om du inte kommer snart så kommer du ångra att du ens hade fötts ' länkar jag. Visst det kanske var lite överdrivet, men jag orkar inte vänta. ~ Jag är på väg, mamma höll kvar mig när jag skulle dra ~ länkar en irriterad Albin ' Jaja, men skynda ' länkar jag innan jag bryter länken.

Efter en liten stund ser jag Albin komma springandes. " Hej " skrattar jag när Albin kommit fram och slängt sig på marken. " H-hej " stammar han trött till svar " Så ska vi börja? " frågar jag. " Ja, men till att börja med ska vi skifta " säger han allvarligt. Jag skiftar och kollar på när Albin också skiftar. ~ Okej idag ska vi jaga ~ länkar Albin. ' Menar du som typ jaga ett djur eller jaga en människa? ' frågar jag. ~ Djur, vi är inga monster ~ svarar Albin ' Okej ' länkar jag innan vi sätter fart.

Albins Pers

Vi kommer ut på en äng och där ser vi min flock new moon. De kommer fram till oss och hälsar. Jag och Kiara skiftar till människor igen innan jag hälsar. " Hej Alpha Milo " säger jag och bugar och detsamma gör Kiara. " Vem är det du har med dig " säger Alphan. " Detta är Kiara, hon är ny, jag håller på att träna henne till att jaga, men vi har inte hittat nått än " säger jag. " Okej, men varför hjälper du henne är hon med i nån flock? " frågar Alphan lite väl hårt. " Nej, hon visste inte ens att hon var en skiftare förens några dagar sen " säger jag för att alphan ska lugna sig. " Jag tänkte att hon kunde va med i din flock " säger jag sen. " Hon får vara med efter hon har visat att hon kan jaga " säger Alphan innan han och de som var med honom springer mot flockens revir. " Så det är alltså new moon " säger Kiara. " Nästan alla, men nu fortsätter vi träningen " säger jag innan vi skiftar och springer iväg mot skogen igen.

             ----------------------------
Äntligen kommer ett nytt kapitel. Vad tycker ni om berättelsen? Kommentera! Jag vill också säga tack till 2k läsare är så himla glad. Jag trodde verkligen inte att det skulle hända. Jag är så himla överraskad. Ni är bäst!! Älskar er så mycket❤❤❤

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu