Kapitel 24 Lucifer

725 16 6
                                    

Kiaras POV

Efter drygt 2-3 timmar är äntligen allt planerat och fixat för välkomstfesten till mig. JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!!!! Jag har hittar min pappa, kommit med i flocken och jag har Albin ( Aka världens bästa pojkvän ). Jag smsade Helena och Johan och sa att jag skulle sova hos Clara och att jag kommer hem nån gång imorgon. Allt är perfekt, men jag och Albin måste verkligen berätta för Alphan. Jag menar pappa om den där Lucifer som överföll Albin för nån dag sen. Och jag chansar på att alla sökare kommer leta upp honom och ta hit honom och typ döda honom eller nåt. Jag vet inte.

Jag letar upp Albin och hittar honom vid en bäck en bit ut i skogen runt om New Moon. Jag harklar mig så att jag får hans uppmärksamhet och han vänder sig snabbt om. " Hej " säger jag och sätter mig bredvid honom " Hej " svarar han. Jag förbereder mig lite och tänker igenom vad jag ska säga " Du vet att vi måste berätta för pappa om Lucifer eller vad han nu hette " mumlar jag allvarligt och tittar mot Albin " Vi gör det nu " svarar Albin och reser sig upp. Jag gör detsamma och vi börjar gå mot flockhuset. " Ehm Albin, vad betyder flockhuset? " mumlar jag frågande. " Det är typ där alla i flocken hänger runt och äter oså, men för det mesta är det Alphan och hans familj som är där, eftersom de bor där " svarar Albin lugnt. Jag nickar smått och vi fortsätter mot flockhuset i en lugn takt. " Alla i flocken bor runt om i olika hus som du ser och sen bor Alphan och hans familj i flockhuset då " avslutar Albin och jag nickar smått och kollar runt. Jag ser några barn som leker typ riddare och prinsessor och några vuxna som sitter på en bänk och pratar och några äldre som matar fåglarna och pratar.

När vi väl kommer fram till flockhuset så skyndar vi oss upp till pappas kontor och knackar på. Först hör vi ingenting, men sen hör vi pappas röst " Kom in ". Vi går in och ser pappa sitta vid sitt bord och kolla på olika brev oså. " Vad för er hit, Kiara? " frågar pappa lugnt.

Alpha Milos POV

Jag håller på med inbjudningarna till välkomstfesten till Kiara min vackra dotter som äntligen kommit hem, men såklart blir man avbruten av en knackning. Först tänker jag ignorera det, men väljer sen att låta personerna komma in. Kiara och Albin skyndar sig in och jag kollar frågande på de. " Vad för er hit, Kiara? " frågar jag lugnt. Först tittar de på varandra innan Albin öppnar munnen " Det skedde ett påhopp mot mig för några dagar sen " börjar han innan han fortsätter " Och den som attackera mig var en Verkilus, den sista överlevande också, och han heter Lucifer " fortsätter han. Jag tittar chockat på honom innan jag öppnar munnen " Vart såg du honom senast? " frågar jag bryskt " Ehm vid gränden mellan Subway och Starbucks, ingen hänger i den gränden " mumlar Albin. Jag tittar på honom innan jag tar upp min telefon och ringer till sökaren Max. Som är chef över alla andra sökare. " Dra till gränden mellan Subway och Starbucks adressen är *****gatan " jag får ett kort svar och lägger sen på. " Okej, sökgruppen drar dit och letar efter spår och så får vi se vad som händer " säger jag till Albin och Kiara som verkar lugna ner sig nu. Jag ler mot de och de skyndar sig ut ur rummet.

Kiaras POV

Festen har precis börjat!! allt är så fint. Många har kommit fram och hälsat mig välkommen tillbaka. Jag har för det mesta hängt med Albin eller pappa och det är såå kul. Allt går precis som det ska och det är bara helt perfekt. Jag börjar gå mot Albin som står och dansar för sig själv på dansgolvet. Men precis när jag kommer fram så hörs ett högt morr och helt plötsligt står den där Lucifer framför mig och Albin. Pappa kommer såklart springandes, men fastnar bland havet av panikartade skiftare som inte vet vad de ska göra.

Jag och Albin skiftar och börjar slåss mot Lucifer, men helt plötsligt får Albin ett hårt slag mot huvudet och faller ner till marken avsvimmad. Jag sätter mig vid honom och skiftar tillbaka, men hinner inte sitta där länge innan Lucifer tar tag i mig och springer därifrån.

Lucifer har sprungit i timmar och har hållit fast mig så hårt att det gör ont. Jag har försökt ta mig loss i flera timmar, men allt förgäves.

Efter en liten stund ser jag ett litet hus. Lucifer går in och ner i nån källare där han kastar mer mig, springer upp och låser sedan dörren. Jag är kidnappad och inlåst. Och allt precis när sllt hade blivit bra.



                      ----------------------------

Åhnej Kiara är kidnappad!!!

Känner mig lite elak över att hon inte fått så mycket tid med sin pappa, men men.

Vad tycker ni om detta kapitlet?

See ya i nästa kapitel puss!!

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu