Kapitel 15 Maja

784 25 9
                                    

Kiaras POV

Okej så vi har äntligen städat klart och bytt ut alla saker som var sönder. Förutom en grej halsbandet. Det halsbandet fick jag av min första vän. som jag känt sedan jag var 5 år. Hon hette Maja, men tyvärr så dog hon för 3 år sen. Hon blev mördad. Och samma dag ficka jag halsbandet av henne. " Kiara vad är det? " hör jag Albin fråga. " Va? " frågar jag och märker då att jag gråter. " Jag tänkte bara på Maja, hon var min bästa vän " svarar jag och torkar bort mina tårar så gott det går. " Var? " upprepar Albin " Vad hände? ". " Hon blev mördad " säger jag tyst. " Vill du berätta? " frågar Albin försiktigt " Visst " svarar jag.

Flashback:

Jag skulle precis gå hem efter att jag haft filmkväll/myskväll med Maja och vi hade kollat på en skräckfilm om nån familj som blev mördad och jag var väl lite rädd. " Maja, kan du följa mig en bit? " frågar jag tyst " Ja såklart! " utbrister hon glatt. Hon tar på sig sina ytterkläder och vi lämnar hennes hus. Medans vi går pratar vi om allt och ingenting, men när vi är några hundra meter ifrån mitt hus så vände sig Maja mot mig och log " Okej nu får du klara dig själv, men först vill jag ge dig nåt " säger hon glatt som vanligt " Okej " svarar jag fundersamt. Hon plockar fram nåt ur fickan som visar sig vara en ask. " Eftersom jag ska flytta om en månad så ville jag ge dig den här innan det var försent " mumlar hon sorgset. " Tack bästa du " svarar jag och kramar om henne. Sen går jag åt mitt håll och Maja åt sitt

Dagen efter:

Jag vakna och var ovanligt glad. I asken som jag fick av Maja så låg det ett halsband med en berlock som man kunde öppna och i den fanns det en bild på henne och mig när vi var på en strand i Spanien.

När jag fixat mig och bytt kläder så går jag ner till köket och ser som vanligt mina föräldrar sitta där och dricka kaffe, men det var nåt annorlunda. Mamma satt med tårar rinnandes ner för kinderna och helt rödgråtna ögon och pappa tittade tomt framför sig. " Mamma vad har hänt? " frågar jag tyst. Mamma vänder sig mot mig " Jag fick ett samtal av Majas mamma, hon berättade att Maja blev mördad igår när hon hade följt dig hem " säger hon innan hon började gråta igen. " V-va? " var allt jag fick ur mig innan jag rusade upp på mitt rum och grät.

Flashback slut:


" Efter den dagen grät jag nonstop " säger jag slutligen och börjar gråta. Albin säger inget, men han drar in mig i sin famn och håller om mig hårt samtidigt som han vaggar oss fram och tillbaka.

------------------

Guess who's back!! It's meee!

Okej så kort kapitel i know, men nu fick ni veta mer om Kiara och halsbandet!

Idag fyller lilla jag år!!

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu