Kapitel 22 Shopping och sen sleepover!!

660 14 7
                                    

Kiaras POV

Shoppingen med Clara har gått bra än så länge. Vi har vart inne på Kappahl, H&M, Gina tricot och Monki. Fast just nu sitter vi inne på Starbucks och äter lite. Dock är jag jätteorolig för imorgon. Då jag ska göra som ett test som gör att jag kommer komma med i New Moon. Nu ska jag inte tänka mer på det utan- " Kiara hör du mig? " helt plötsligt ser jag Claras hand vifta precis vid mina ögon. Jag blinkar till några gånger " Va? " frågar jag efterblivet " Lyssnar du på vad jag säger? " frågar Clara lite smått irriterat. " Förlåt, men jag tänkte på en sak som hänt med mitt rum " mumlar jag " Vadå? " frågar Clara oroligt " När jag kom hem förra veckan så var hela rummet stökigt och förstört " säger jag " VA!!?? " utbrister Clara " Har du anmält det? " frågar Clara. " Nej inget blev stulet eller direkt förstört så jag tänkte att det inte behövdes " mumlar jag. Clara tittar på mig med stora ögon, men fattar att jag inte vill prata mer om det " Okej, men ska vi åka hem till dig nu? " frågar hon istället. Jag nickar och vi börjar gå mot busstationen.

Efter en ganska kort bussresa är vi äntligen hemma hos mig. " Mina föräldrar är inte hemma, de kommer inte hem förens inatt " säger jag till Clara som nickar med ett leende. " Okej, men ska vi ta upp madrassen från källaren till ditt rum? " Clara tittar på mig med en frågande blick " Ja, men vi måste hämta båda " svarar jag innan jag fortsätter " Vi måste sova i vardagsrummet för att mitt rum är fortfarande lite stökigt här och var " Clara tittar på mig med trötta ögon, men nickar och blrjar gå mot källaren.

När vi kommit ner i källaren märker vi att madrasserna vi skulle hämta ligger fint bäddade på golvet framför våran gamla tv med Netflix uppe och det finns chips, godis och läsk uppradat på golvet. Vi tittar förvånat på allt och märker då inte att Måns och Simon kommer fram till oss " Såå vad tycker ni? " jag och Clara flyger minst femtio meter upp i luften och skriker som fan. Vi vänder oss om och ser mina två tvillingbröder Simon och Måns stå och flina mot oss " Har ni fixat detta? " frågar jag helt förbluffat " Ehh ja vad tror du? " svarar Måns med ett ännu större flin " Men varför? " frågar jag med en oförstående blick " För att du hjälpte mig med Karin och för att vi älskar dig " svarar Måns och Simon nickar instämmande. Jag tittar på de med en trött blick " Hur mycket vill ni ha? " frågar jag först tittar de på mig med en frågande blick innan de verkar gå upp för de vad jag menar " Guud vi trodde aldrig du skulle fatta! " utbrister Simon innan Måns fortsätter " Vi vill bara ha 100kr var " jag tittar trött på de innan jag räcker de varsin hundralapp. De tittar på mig med ett leende och kramar snabbt om mig innan de sticker upp från källaren och ut genom ytterdörren. Jag och Clara tittar på varandra och börjar gapskratta.

Senare under natten

Clara sover, men jag kan inte somna. Jag är för nervös över testet. Tänk så klarar jag det inte och får inte komma in i flocken. Albin skulle bli så besviken på mig. Efter att Måns och Simon hade stuckit så hade jag och Clara satt igång en film och haft det mysigt. Tills Albin ringde och berättade vilken tid jag skulle vara utanför New Moon. Jag hoppas sååå att jag klarar testet det skulle betyda allt. Jaja nu måste jag sova.


                      -----------------------

Tror ni Kiara kommer klara testet eller inte? Det får ni veta i nästa kapitel.

Vet ni vad jag ska göra på måndag?!

JAG SKA TILL LISEBERG!!! Det är på riktigt andra gången jag åker dit i mitt liv. Det ska bli så kul!

Men ses i nästa kapitel puss!

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu