Kapitel 12 Mate

982 24 13
                                    

Kiaras Pers

Efter en hel dag i skogen bara av att jaga är jag äntligen hemma. Jag är precis på väg upp för trappan till rummet så hör jag mamma ropa " Kiara kan du komma lite " ropar hon. Jag går till vardagsrummet där mamma sitter och läser tidningen. " Vad är det? " frågar jag. " Var har du varit idag? " frågar hon oroligt. " Jag var ute och sprang i skogen med Albin " säger jag helt neutralt. " I två hela timmar? " frågar mamma chockat. " Vi var och fikade också " säger jag bara för att hon inte ska bli orolig. " Okej, men nästa gång säg till när du ska va med kompisar " säger mamma gravallvarligt. " Jaja " säger jag och går upp på mitt rum.

När jag kommer in i rummet så är allt kaos. " MAMMA, VEM HAR VARIT I MITT RUM!! " ropar jag. " Ingen har varit i ditt rum " ropar mamma tillbaka lite lugnare. Jag hör hur mamma kommer uppför trappan mot mitt rum. " Åhh herregud!! " utbrister mamma förvånat " Jag har inte ens hört nåt " säger hon. " Jag sover i vardagsrummet så för jag fixa detta imorgon. Jag kollade runt om i rummet, kläder, lådor och massa annat låg utspritt på golvet. Vem kan ha gjort det?

Nästa dag

Efter den lilla incidenten som hände i mitt rum gick jag bara och la mig. Mamma hade sjukanmält mig för att jag skulle kunna städa och fixa mitt rum. Jag gick upp ur soffan och gick till köket. Där fixade jag en kopp te och en macka med skinka på. Medan jag satt och åt så hörde jag hur nån gick runt på övervåningen. Jag är hemma själv mamma var på jobbet och slutade inte förens halv fem och klockan är bara ett. Så vem är på övervåningen då? Jag reser mig upp och går uppför trappan. Jag går mot mitt rum och öppnar dörren. Innanför står Albin och kollar runt på allt stök. " Men gud Albin skräm mig aldrig sådär igen " säger jag och drar efter andan. " Förlåt " säger Albin skamset. " Men vad gör du här? " frågar jag sen " Tänkte bara berätta några goda nyheter " säger Albin exalterat. " Vadå? " frågar jag förväntansfullt. " Du är härmed med i flocken New Moon " säger Albin jätte glatt. " OMG!! Jag är så jävla glad " skriker jag överlyckligt. Albin skrattar liten innan han kollar runt sig igen. " Men vad har hänt här då? " frågar Albin fundersamt " Jag vet inte, när jag kom hem igår såg det ut såhär " säger jag och kollar runt jag med, men en sak får mig att stanna med blicken på ett halsband. Rättelse ett söndermosat halsband. Jag känner hur tårarna trycker på. Jag går fram till halsbandet och kollar på det sedan kollar jag på Albin som kollar frågande på mig. Jag visar honom halsbandet och frågar: " Går det att laga? " och som svar får jag " Tyvär det är helt krossat ". Jag börjar storgråta och Albin är snabbt framme vid mig och drar in mig i sin famn. Jag känner hur det skickas stötar igenom min kropp. ^ Mate ^ hör jag Koda säga ( hennes inre varg om ni inte minns det ). Jag kollar storögt på Albin som gör det samma mot mig.

Albins Pers

- Mate - säger min inre varg Leon. Jag kollar med ögon stora som golfbollar på Kiara som gör detsamma mot mig. " Jag har äntligen hittat dig " säger jag tyst. Först kollar Kiara förvirrat på mig innan hon börjar le som ett fån

Kiaras Pers

" Jag har äntligen hittat dig " säger Albin tyst nästan så jag inte hör honom, men med min varg hörsel hörde jag det. Förs kollar jag bara förvirrat innan jag börjar le. Jag har hittat min själsfrände. Om ni undrar hur jag vet vad mate betyder så berättade Albin det för mig för några veckor sen. Albin börjar luta sig närmare och jag gör detsamma och precis när våra läppar ska krascha så smälls dörren upp och i dörr öpningen står...

              ----------------------------
              DUN DUN DUUUN!
Vem tror ni det är som kommer in? skriv i kommentarerna.

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu