Kapitel 4 " Vad är det som händer med mig? "

1.4K 30 1
                                    

Från förra kapitlet
" Jo du var i mitt kök igår kanske " sa jag lite irriterat. " "Jag gjorde det av en anledning så om du ursäktar så är det din tur nu " sa han " Ähh va? " frågade jag. " Det är din tur att skifta " sa han. " Varför skulle jag? " " Jag är en helt vanlig mäniska " sa jag lite frustrerat.
-----------------------💕💕💕-------------
Albins POV ( Oj lite byte jippi😊😊 )

" Nej Kiara du är inte en människa, du är en skiftare " sa jag lite irriterat då hon vägrar tro på mig. " Ursäkta vad ör en skiftare? " frågade Kiara " Det är en människa som kan bli till en varulv men vi kallar oss för skiftare " förklarade jag för henne. " Men hur vet du att jag är en skiftare? " frågade hon " Jag känner det, alla skiftare har en speciell doft och du är en jagg kan känna det " sa jag. " Okej om jag nu är en skiftare hur gör jag då? " frågade hon.

Kiaras POV

" Du måste konsentrera dig, tänk att du är en skiftare sen viskar du skifta och vipps du är en varg " förklarade Albin " Okej jag ska försöka " sa jag lite skeptiskt. Okej konsentration. När jag känner att jag är konsentrerad så viskar ja * Skifta*. Jag väbtade på att nåt skulle hända. Men inget hände. " Där ser du jag vär inge skiftare " sa jag " Det borde har funkat " sa Albin. " Men det gjorde det inte, så jag tänker dra hem nu, hej då " sa jag. När jag började gå så hörde jag att det lät som något knäcktes och det började göra jävligt ont i min kropp. " Vad är det som händer med mig?! " skrek jag " Du håller på att skifta så var still " sa Albin lugnt. Efter ett tag slutar det värka och jag ska precis säga något när jag hör ett skall. Jag kollar runt om mig men när jag inte ser något förstår jag att det är jag. ^ Hej jag heter Koda och jag är din inre varg ^ sa en röst i mitt huvud < Ehm hej Koda trevligt att träffas > sa jag tillbaka. ~ Kiara mår du bra ~ frågar helt plötsligt en röst i mitt huvud. ' Vem är du ' frågar jag ~ Det är jag Albin ~ sa rösten. ' Okej men kan du förklara för mig hur jag blir vanlig igen? ' frågade jag. ~ Du gör bara samma sak ~ sa Albin. När jag är människa igen så frågar jag Albin " Så vilken färg hade min varg? " " Den var lika vit som snö " sa Albin. " Men nu när vi vet att du är en skiftare måste vi börja träna " sa Albin " Okej, när börjar vi? " frågade jag. " Imorn klockan 16:30, okej? " sa Albin. " Okej " sa jag.
----------------------🤑🤑🤑--------------
Såååå nu är ännu ett kapitel klart!!! Förlåt om det var lite kort men jag orkade inte göra det längre. Men hoppas ni gillar det ändå.// puss & kram foooeremma😘😘😘

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu