Kapitel 5 " Vart är du påväg? "

1.2K 29 2
                                    

Kiaras POV

Nästa dag gjorde jag som vanligt. Jag gick upp och klädde på mig, gick ner till köket och åt frukost. Sen gick jag ut till moppen och klrde iväg till skolan.
( utanför skolan)
När jag kommer till skolans moppe parkering så är det inte Clara som väntar på mig utan Albin. Han kanske väntade på nån annan, tänkte jag medan jag parkerade moppen. Precis nör hag klivit av moppen får jag ett sms.
Från Clara:
Hej Kiara jag är tyvär sjuk. Så du inte tror att jag lämnade dig.❤️
Från mig:
Okej då vet jag😊 krya på dig❤️

När jag var påväg till porten blev jag stoppad. " Vart är du påväg? " det var Albin som stoppat mig. " Vad ser det ut som? " frågade jag " Du ska inte in dit, du ska följa med mig ". " Om det handlar om skiftar saker så skulle vi göra det senare efter skolan " sa jag lite irriterat. " Jag vet, men jag måste bara säga en snabb sak " sa Albin " Vad? " frågade jag fortfarande lite irriterat. " Du skiftade första gången igår och då blir man lite aggresivare nästa dag, så håll dig undan bråk och personer som gör dig irriterad " sa Albin allvarligt " Okej, kan jag gå in nu? " frågade jag " Ja ". När jag kom in genom porten såg jag Linus skolans bad boy och fuckboy. Han har vart efter mig i ett och ett halvt år nu. Jag skyndar mig till skåpet för att ta mina grejer till lektionen. När jag tagit böckerna och ska precis stänga skåpet hör jag någon bakom mig säga " Saknat mig? " Linus. Jag vänder mig om och ser på killen framför mig " Skulle jag nog inte säga " sa jag. " Sååå vad ska du göra efter skolan? " frågade Linus " Jag ska va med en kompis " sa jag och hoppades att han nu skulle lämna mig. Men icke. " Vem då? " frågade han " Albin " var det enda jag sa innan jag stängde igen skåpet och gick till min lektion.

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu