Kapitel 27 Fullmånen del 1

408 8 2
                                    

Kiaras POV


4 dagar senare

Det har nu gått fyra dagar sen jag och Markus kom på den bästa planen. Vi har planerat allt i punkt och pricka. I morgon efter att Markus spänt fast Lucifer och de andra så kommer han ner till mig och hjälper mig att komma ut ifrån källaren och ut ur huset. Sen ska vi springa till en mötesplats där vi ska möta någon ifrån New Moon. Sen är jag hemma. Jag har längtat såååå mycket efter att få komma hem. Jag saknar Albin, pappa, Clara och Helena och Johan. När vi ändå pratar om Helena och Johan hur ska jag berätta att jag hittat min riktiga pappa? Det här kommer bli svårt. Aja vi tar det som det kommer.

Nu har det gått ett tag och jag är hungrig * förvånade eller? *. Markus har gett mig en klocka så jag vet vilka tider han ska komma med min mat och det börjar bli daga nu. Åhhhh där kommer han!! " Där har vi ju min tjänare! " säger jag med en ironiskt glad och snobbig röst " Jaa miss Kiara bad om mat " svarar Markus med en ironisk ton. Han ställer ner tallriken och det är det vanliga. Gott... " Wow tack för att du gav mig denna delikates! " utbrister jag sarkastiskt " Jag är din tjänare jag ska ju ge dig det bästa " säger han lika sarkastiskt. Jag äter maten och sen börjar vi gå igenom planen igen.


1 dag senare

Så idag är det dagen då jag äntligen ska få komma hem. Jag är absoluuuuut inte taggad. "host" jooooo "host". Jag sitter som vanligt i det lilla rummet i källaren. Jag hör att Lucifer är lite misstänksam över att Markus ska ta hand om mig medans de sitter fastspända. Liksom Markus har bara vart här i några månader, men såklart är Markus smart och tillslut har han Lucifers tillit. Tyvärr måste jag vara här nere tills ikväll när de spänns fast vilket är lite jobbigt, men men vad kan jag göra åt det?

Några timmar senare

Det har gått några timmar nu och jag är hungrig... som vanligt. Men vadå? jag gillar mat! Och när vi ändå snackar om mat här kommer ju Markus med min mat! " Asså gud va glad jag blir att detta är sista gången jag äter denna slask mat! " utbrister jag glatt med en äcklad blick emot maten " Om planen fungerar det vill säga " säger Markus allvarligt. Jag tittar på honom med en blick som säger 'den kommer fungera'. Han ler lite emot mig ger mig maten och går upp igen. Jag äter maten lugnt man vill ju inte sätta maten i halsen liksom.

Nu har jag ätit klart så det ända jag kan göra är att vänta.

Senare ikväll

OMG!! Nu är det kväll och snart dags att dra härifrån! Jag längtar sååååå!

Markus kom ner för en stund sen till ett amnat rum i källaren och jag hörde att han fixade med kedjorna till de andra i Lucifers grupp. Det ända jag kände och känner är ren och skär lycka!

Snart ska jag få komma hem!!

               ——————————————

Så nu är jag äntligen tillbaka med ett nytt kapitel!! Gud va jag har saknat er och detta! Hoppas ni gillade detta kapitlet så ses vi snart igen! Älskar er!!

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu