Kapitel 16 Måns problem

781 21 1
                                    

Kiaras POV

En vecka senare:

Så efter att jag berättade om Maja för Albin så har jag mått lite bättre. Jag har liksom alltid haft en klump i magen och gråten i halsen bara av att tänka på henne. Jag får det fortfarande, men inte lika ofta. Det som gör mest ont är att halsbandet var totalt krossat, men nåt bra fanns det. Bilden höll och jag är nu i en smyckesbutik och letar efter ett liknande halsband som det jag hade innan. " Behöver du hjälp? " hör jag en röst säga. Jag känner igen den. Jag vänder mig om och där står Linus iklädd det man ska ha när man jobbar i denna affär. " Inte av dig i alla fall " svarar jag spydigt. Han kollar på mig och säger tillslut " Om du letar efter ett halsband som man kan öppna så finns det där " med en överlägsen blick. Jag kollar förvånat på honom och frågar " Hur visste du? " är allt jag får fram. Han tittar på mig och blinkar med ena ögat innan han går bort till en väldigt förvirrad gammal dam.

Jag går bort mot stället där Linus sa att halsbanden finns och visst såg jag ett exakt likadant som jag fick av Maja. Jag tar det och går mot kassan. Mannen bakom kassan tittar på halsbandet och säger " Det blir 160 kr " jag kollar förvånat på mannen innan jag ger honom pengarna och går.

När jag kommer hem så fixar jag halsbandet och sätter in bilden. Och som tur var så passade bilden precis i berlocken.

Jag skulle precis ringa Clara och fråga om hon vill göra nåt när min storebror Måns kommer helt rasande in i mitt rum. " VA FAN HAR JAG GJORT?!! " utbrister han. " Vad har hänt? " " Hon säger att hon har sett mig hålla på med en annan tjej, men jag har inte det! " utbrister han. " Vet hon om att du har en tvillingbror? " frågar jag lugnt, vill inte göra honom argare. " Nej " svarar han helt upprört " Då såg hon nog Simon och inte dig, så förklara för henne och lös det " säger jag lugnt och klappar honom lätt på axeln. Han tittar upp med en förbannad blick och rusar ut ur rummet och in i Simons rum. Simon är Måns tvillingbror och såklart är de identiska. Vilket har skapat en del problem mellan Måns och Karin som är hans flickvän.

Jag sätter mig i min säng och tar fram mobilen för att skriva till Clara, men såklart ska jag bli avbruten igen, men denna gång av att Albin länkar. ~ Kiara du måste komma till New moon's läger det är några inkräktare här! ~. 'Jag är påväg ' länkar jag snabbt tillbaka innan jag springer ut ur rummet, ner för trapporna och in i hallen där jag tar på mig skor och jacka. Innan jag springer ut så ropar jag till Måns och Simon " Jag drar till Albin hejdå " sen springer jag mot skogen och skiftar.

Jag har kanske sprungit i 5 min när jag känner hur något hoppar på mig, men när jag vänder mig om så ser jag...

           ------------------------------------

Ännu ett kapitel. Vad tror ni det är som Kiara ser?

Är med världens bästa kusin atm❤️❤️

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu