Kapitel 21 Verkilus

734 21 2
                                    

Kiaras POV

Just nu sitter jag och Albin i ett bibliotek hos New Moon och kollar i nån bok om alla vargar, varulvar och skiftare som funnits och finns. Dock har vi inte hittat nåt om den där saken som attackerade Albin. " INGET! " utbrister jag innan jag försätter " Vi har inte hittat nåt i den här boken! " jag kollar småsurt på boken och sen på Albin som fundersamt tittar på boken. " Det finns en speciell art av oss, men den har varit utdöd i 60 år " säger han innan han reser sig upp och går och hämtar en annan bok. " Jag undrar..? " mumlar han, men avslutar aldrig meningen. Han bläddrar runt i boken en stund innan han tycks hitta det han söker. " YES! " utbrister han " Vadå? " frågar jag helt lost ". " Jag hitta honom " säger Albin nu lugnt. Jag kolla oförstående på honom innan jag fattar vem han pratar om. " Okej, nu får du förklara " fnissar jag.

" Okej " svarar Albin innan han börjar förklara " Det är såhär att det finns en speciell art av oss som är typ en hybrid av en varg, en människa och en varulv. Den är mycket större och starkare än oss och kan likt oss skifta från människa till djur. Den här arten kallas Verkilus och det konstiga med den här arten är att den bara helt plötsligt dog ut. För om det hade funnits några nu så hade vi sett de eller så hade de stått i boken.

Men i alla fall om den här killen. Han heter Lucifer Adams och är den ända överlevande från hans art. Han hatar sånna som oss och vill att vi ska dö. Han vill komma åt Alphan, men av nån anledning vill han åt dig först.

Jag förstår inte varför, men jag ska ta reda på det. Vill du ha lite backstory om Verkilus? " Albin avslutar allt med ett djupt andetag och med en fråga. " Jag skulle helst vilja det, men jag har lovat Clara att vi ska åka och shoppa och sen ska vi ha filmkväll hos henne " svarar jag med en suck " Okej " svarar Albin innan han fortsätter " Men imorgon så ska du visa att du kan jaga inför Alpha Milo och sen så får vi se om du kommer med i flocken eller inte " säger Albin allvarligt " Jag länkar dig tid och plats imorgon " fortsätter han innan jag packar ihop mina saker och sticker därifrån för att möta upp Clara vid köpcentret.

---------

När jag väl kommer fram ser jag Clara och ler stort mot henne vilket hon besvarar snabbt. " Heej baby girl! " utbrister hon glatt " Hej babe " svarar jag lika glatt. Jag slänger armarna om henne i en stor kram som hon besvarar. " Det var ett tag sen! " utbrister Clara innan hon fortsätter " Vad har du gjort? " frågar hon nyfiket. Jag tittar ner i marken och rodnar ganska starkt. Vilket Clara såklart ser. " Omg! Du har vart med en kille ellerhur!! " utbrister hon samtidigt som vi börjar röra oss mot h&m. Jag nickar och tjuter glatt till och tittar på mig med tindrande ögon " Vad heter han? Känner jag honom? Hur upptäckte du att du hade känslor för honom? " frågar Clara så snabbt att jag knappt hänger med, men jag är en skiftare så jag hann med ganska bra. " För det första! sakta ner när du pratar " börjar jag och Clara rodnar lite " för det andra! Han heter Albin, det är han som började i vår klass för några veckor sedan och jag fick reda på mina känslor för honom efter han kind of kysste mig " fortsatte jag och ljög på det sista. Clara tittar på mig med stora glada ögon " Omg ni måste vara så jäkla goals par! " utbrister Clara " Jaja kan vi snälla shoppa och prata om annat? " frågar jag eftersom jag inte har lust att prata om Albin. " Okej " säger Clara och så fortsätter shoppingen.

------------------------

Så ett nu är ännu ett kapitel ute!

Och hörni tack för fkn 9k ( nästan 10k ) på denna novell/berättelse!!❤️❤️

Jag är så glad! jag trodde aldrig detta skulle hända!

Jag älskar er såå mycket!❤️❤️

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu