Kapitel 18 första dejten.... Eller?

718 19 7
                                    

Kiaras POV

Okej så idag ska jag på dejt med Linus och jag är väl lite nervös... Eller lite? JAG ÄR SÅ FKN NERVÖS ATT JAG KOMMER SPY!! Jag kan inte fatta att det redan är fredag! Jag är inte redo!.. Okej, nu får jag lugna mig. Vi är lediga idag för att lärarna skulle på nån grej idag. Så jag har mycket tid på att förbereda mig. Vilket är bra. Jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig!! Igår fick jag ett sms från Linus där han skrev att han hämtar mig klockan halv sju, eftersom bion börjar klockan sju. Och klockan är just nu halv ett. Om jag ändå bara kunde ringa Clara, men hon skulle bara undra varför jag ska ut på dejt med Linus. Hon vet liksom hur mycket jag hatar honom.. Eller hatade! jag vet inte längre!

Nån timme senare

Okej jag har valt ut vad jag ska ha på mig. Jag ska ha på mig en långärmad crop top, ett par jeansshorts och ett par vita låga Converse. ( Bild ).

 ( Bild )

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Och mitt hår är liksom typ uppsatt i en boll, men hänger det hänger ner en del ( Samma som på bilden, men tänk er blont )

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.


Och mitt hår är liksom typ uppsatt i en boll, men hänger det hänger ner en del ( Samma som på bilden, men tänk er blont ). Klockan är fem så det är en och en halv timme kvar. Så det är väl dags att börja göra sig iordning. Jag lägger outfitten på sängen och går till toaletten och hoppar in i duschen.

20 min efter duschen

Jag har verkligen varit extra noga med att tvätta mig och raka mig. Brukar liksom ta mellan 10-15 min. Okej kanske inte så noga då.

Men iallafall så går jag in till mitt rum och sätter på mig matchande underkläder och myskläder. Jag sätter igång plattången och sätter mig och börjar lägga basen till sminket. Alltså primer, foundation osv osv. När det är klart börjar platta håret tills det är helt platt ( Hon fönade håret innan ). Sen fortsätter jag med sminket. Så fort jag är klar kollar jag klockan. Är den redan tjugo över 6! Jag slänger av mig myskläderna och slänger på outfitten till dejten och nu är det bara att vänta tills Linus kommer.

Han har inte kommit än och det har gått en timme. Konstigt, han lovade att komma i tid och så gör han såhär. Jag tänker ringa honom. Jag slår upp hans nummer i kontakterna och trycker på ring. Signal efter signal går och tillslut svarar han.
L = Linus och K = Kiara *= nån i bakgrunden som pratar

L= Hej det är Linus.
K= Vart fan är du? Du skulle varit här för en timme sen?!
L= Oh shit! Hej Kiara, jag glömde nog skriva, men mamma behövde hjälp med en grej så jag kunde inte fixa det idag.
K= Aha då förstår jag.
L= Jag ska gottgöra dig på sö.. * Vem pratar du med? *
K= Jag borde ha förstått! Såklart så lämnar du mig för en tjej som vill ligga med dig!! Glöm dejten! Glöm allt!
L= Snälla Kiara jag kan för..

^ Kontakten Linus är blockerad ^

Jag borde ha förstått det! Såklart att han skulle ta en tjej med stora pattar och stor röv som skulle göra "vad som helst" för att få ligga med honom. Istället för sin egen dejt!

Jag tar upp mobilen och skriver till Albin.

Kiara kl.19.20:
Han låg med en annan tjej och hämtade aldrig upp mig!!

Albin kl.19.21:
Va?! den idioten!

Kiara kl.19.22:
Snälla kom över.. jag behöver dig.

Albin kl.19.24:
Kommer direkt!


                    ---------------------------

Det förväntade ni er inte va? Haha inte jag heller faktiskt! men fick idén för nån timme sen och var bara tvungen att skriva den. Snälla döda mig inte bara!

Iallafall, när får ni sommarlov/ när fick ni sommarlov?

Jag får det på onsdag☺️

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu