Kapitel 14 " Allt för min tjej "

812 20 19
                                    

Albins POV

När Kiara sa att hon hatade skräckfilmer menade hon verkligen allvar. Hon sitter just nu uppkrupen i min famn med huvudet tryckt mot mitt bröst, men ändå skriker hon vid varje "läskiga" händelse. " Kiara ta det lugnt det är bara en film " försöker jag " Men ändå det ser så verklighetstroget ut " snäser hon tillbaka. Jag sitter tyst en stund innan jag får en ide. Det är vinter, men ingen snö hade kommit. Förens nu. " Kiara, ska vi ut och bygga en snövarg? " frågar jag " Det låter jättekul! " utbrister hon glatt. Hon springer upp på rummet och skriker att hon ska ta på sig varmare kläder. Jag skrattar till och går mot hallen. Där tar jag på mig min tjocka varma jacka och sen mina vinterkängor. Sen mössa och vantar.

Efter tio minuter kommer Äntligen Kiara ner, men hon har inga ytterkläder på dig. " Varför har du inte bytt om? " frågar jag " För att det inte går att hitta nåt i allt stök " utbrister hon.

Kiaras POV

Hur kunde jag glömma allt stök inne på mitt rum? Allt är förstört! Verkligen allt. Jag kollar på Albin och säger " Jag måste städa upp allt, mamma kommer bli galen annars " säger jag skamset och kollar ner i golvet. " Jag hjälper dig " hör jag Albin säga medan han klär av sig ytterkläderna. " Okej, tack " säger jag glatt. " Allt för min tjej " säger han skämtsamt. Jag skrattar till och går upp till rummet med Albin hack i häl.

Allt för min tjej, tänker jag och rodnar. Jag skakar på huvudet och börjar städa.

                ------------------------
Kort kapitel jag vet, förlåt. Men jag har verkligen inga ideér. Men snart kommer det längre. Love U

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu