Kapitel 17 Linus del 1

748 19 7
                                    

Förra kapitlet:

Jag sätter mig i min säng och tar fram mobilen för att skriva till Clara, men såklart ska jag bli avbruten igen, men denna gång av att Albin länkar. ~ Kiara du måste komma till New moon's läger det är några inkräktare här! ~. 'Jag är påväg ' länkar jag snabbt tillbaka innan jag springer ut ur rummet, ner för trapporna och in i hallen där jag tar på mig skor och jacka. Innan jag springer ut så ropar jag till Måns och Simon " Jag drar till Albin hejdå " sen springer jag mot skogen och skiftar.

Jag har kanske sprungit i 5 min när jag känner hur något hoppar på mig, men när jag vänder mig om så ser jag...

--------
Kiaras POV

Albin. " Asså fu*k you! " utbrister jag innan jag fortsätter " Du fattar inte hur rädd jag blev ". " Förlåt " skrattar han fram " Var det ens några inkräktare här? " frågar jag och tittar undrandes på honom. " Nej, jag ville bara få hit dig snabbt " svarar Albin med ett flin. Jag slår till honom löst samtidigt som jag skrattar " Idiot " mumlar jag. " Vad kalla du mig? " frågar Albin med ett lurigt flin. " Jag kalla dig idiot " sa jag och kollade trotsigt på honom ( om ni undrar så har vi skiftat till människor nu ). Han kollar lurigt på mig innan han sätter sina händer på min midja och börjar kittla mig. Jag skriker, sparkar och skrattar på samma gång vilket får mig att tappa andan väldigt fort. " SLUTAA JAG GER MIIIIG! " utropar jag efter en liten stund " Säg att jag inte är en idiot " skrik-skrattar Albin. " OKEJ OKEJ, DU ÄR INGEN IDIOT! " utropar jag för full hals. Han slutar kittla mig och vi ligger där en stund innan vi hör hur en gren knäcks en bit ifrån oss. Vi kollar mot hållet och ser en mörkgrå varg stå och titta på oss med en mörk blick. Jag kollar på Albin med en blick som säger • vad ska vi göra •. Han kollar mot mig och skiftar sedan till sin svarta varg och jag skiftar inte långt efter. Vi ställer oss i strids position och börja med ens morra mot vargen, som gör exakt likadant.

Vi har stått i samma position i typ 3 minuter och ingen har rört sig ur fläcken och jag har börjat få nog. Jag kliver fram och skiftar till mig själv och säger tillslut " Vem är du och vad gör du här? " med en hög och hotfull ton. Den mörkgrå vargen går en bit fram oxå och skiftar till människa och då ser jag det jag hoppats på att aldrig få se. Den mörkgrå vargen är i själva verket Linus! Jag får för en kort stund panik innan Albin ställer sig bredvid mig och skiftar till sig själv han oxå. " Linus, vad gör du i mitt territorium? " frågar Albin hotfullt. " Jag är här för att ta det som är mitt " svarar Linus lika hotfullt med blicken mot mig, " Jag är här för att hämta min mate ".

-------------------------

Det kunde ni inte gissa va? Att Linus är Kiaras syster. Tror ni på honom eller tror ni att han ljuger? Och att han är skiftare oxå. Och hur tror ni Kiara kommer reagera?

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu