Kapitel 3 " Varför skulle jag? "

1.8K 33 3
                                    

Skulle bara säga att jag märkte att jag hade skrivit lite fel när jag berättade lite om hur Albin såg ut. Jag menade att i detta kapitel ska ni få veta vilken ögonfärg Albin har. Ha en trevlig läsning❤️
-----------------------🦄🦄🦄-------------
Kiaras POV

Idag skulle jag försöka ta reda på varför vargen var i mitt hus. Jag bor liksom mitt i byn liksom det är ingen skog i närheten. Som vanligt när jag kom till skolan så stod Clara vid moppe parkeringen och väntade. " Heeeej " sa jag när jag stigit av moppen, " Heeeeeej " sa Clara tillbaka fast hon drog ut på e:et lite mer än jag. " Ska vi gå in? " frågade jag efter en stund av tystnad. " Ja, men först måste jag bara säga att en viss Albin stirrar på dig en vid bil parkeringen " sa Clara med en retsam ton. När jag vände mig om såg att hon talade sanning för mycket riktigt stod Albin på parkeringen och glodde på mig. " Vad ör det med det? " frågade jag Clara. " Han kan liksom glo på dig " sa jag " Man ser tydligt att han glor på dig " sa Clara och peddoblicka mig. " Ha-ha, men vi måste skynda oss vår lektion börjar om 5 min " sa jag lite stressat. Clara nickade och vi började gå mot skolan. När vi är påväg mot mitt skåp ser jag att skolans bad boy Erik står vid mitt skåp och stirrar, alltså vekligen stirrar. " Ehm kan du flytta på dig så jag kan öppna mitt skåp? " frågade jag honom när jag kom fram till mitt skåp. " Bara om du går på en dejt med mig på fredag " sa han mer som en befallning än en fråga. " Jag tänker säga detta en gång till snällt jag kommer aldrig gå ut med dig inte nu inte sen aldrig. SÅ KAN DU FLYTTA PÅ DIN JÄVLA RÖV FRÅN MITT SKÅP?!!! " det sista skrek jag. Han flytta på sig direkt och försvan bort från oss. När jag kommer till matten är jag 2 min försenad. " Ms Johansson varför är du sen? " frågade min lärare. " Mitt lås krånglade så jag fick inte upp skåpet " sa jag oskyldigt. " Okej låt gå för denhär gången, gå och sett dig nu " sa han lite irriterat. Jag sökte med blicken efter en plats när jag såg ett par gråa ögon. Vänta den färgen hade vargen på ögonen, men hur kan Albin ha den färgen. Tänkte jag medan jag satte mig brevid honom då det var den ända platsen kvar.
5 timmar senare  ( kommer hoppa lite såhär ibland )
Nu slutade vi precis så påväg till skåpet mötte jag upp Albin som vinkade glatt till mig. " Hej " sa jag när kommit fram till honom. " Hej " sa han tillbaka " Så vad gör du nu? " frågade Albin. " Inget " sa jag. " Bra för jag vill visa dig en sak " sa han och började dra med mig till utgången när jag stoppade han. " Vart ska vi? " frågade jag " Vi ska till skogen " sa Albin med en lite läskig ton på rösten.
I skogen
" Vad ville du visa? " frågade jag. " Dethär " sa han och började helt plötsligt bli svart och höret på honom växte ner och mer. Tillslut stod det en varg framför mig. " Du!! " sa jag förvånat då hag kände igen vargen. Det var samma varg som var hos mig. Albin blev till en mäniska igen. " Vad har jag gjort nudå? " frågade han. " Jo du var i mitt kök igår kanske " sa jag lite irriterat. " "Jag gjorde det av en anledning så om du ursäktar så är det din tur nu " sa han " Ähh va? " frågade jag. " Det är din tur att skifta " sa han. " Varför skulle jag? " " Jag är en helt vanlig mäniska " sa jag lite frustrerat.
--------------------🍪🍪🍪----------------
Så då var tredje kapitlet klart skriv i komentarerna om ni visste att det var Albin innan ni läste detta. Och nu fick ni reda på vilken ögonfärg Albin hade.// puss & kram foooeremma😘😘

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu