Kapitel 13 " Vart var vi? "

926 24 17
                                    

Förra kapitlet:
Albin börjar luta sig närmare och jag gör detsamma och precis när våra läppar ska krascha så smälls dörren upp och i dörr öpningen står...

Nutid:

I dörröppningen står min storebror Måns. Han kollar förvånat på Albin innan han säger: " Vem är det här? ". " Det är Albin, min pojkvän " säger jag tyst. Jag kollar mot Albin som ler mot mig, men Måns kollar skeptiskt på mig, men han verkar lämna det. " Kan jag få låna din laddare " frågar han istället. Jag tar fram laddaren och kastar den till Måns och han lämnar mig och Albin ensamma. " Så vart var vi " säger Albin charmigt. Jag fnissar till och han går mot mig. Han lägger sina händer runt min midja och drar mig mot sig. Jag lägger mina armar runt hans nacke och våra läppar närmar sig varandra. Våra läppar kraschar mot varandra och det var den bästa kyssen jag någonsin haft. Vi drar ifrån och jag ler jättestort. " Vad ska vi göra nu då? " frågar jag " Vi kanske kan se på en film " svarar Albin med ett litet leende. " Visst vilken? " frågar jag och tar fram min dator och går in på netflix. " Kanske the babadook " säger han med ett flin. " Meen Albin du vet att jag hatar skräckfilmer " utbrister jag " Men nu är jag här och kan skydda dig " säger han.

Efter lite småtjafs så blev det skräckfilm. Jag har hört talas om the babadook och den verkar skitläskig. Tagga mardrömmar inatt!... NOT!!

---------------------------
Asså jag har sett The Babadook och det var den läskigaste skräckfilm jag någonsin sätt!😖

Vilken skräckfil är den läskigaste enligt er? Kommentera!

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu