Kapitel 20 Den mystiska skiftaren

643 17 2
                                    

Albins POV

" Jag var påväg till dig som sagt... "

Flash back:

Jag springer mot Kiaras hus när jag får en länk. ' Möt mig vid gränden närmast Ica eller så får du aldrig se Kiara igen '. Jag springer mot gränden och ser absolut ingenting. Ingen är där! Åh nej! KIARA!! Jag börjar springa i fullfart mot Kiaras hus, men hinner inte långt innan nåt stort flyger på mig. Jag tittar upp och ser en stor svart skiftare? varulv? nåt liknade. " Vem är du? " frågar jag så hotfullt jag kan. Vargen skiftar till människa och skrattar sedan högt och hotfullt " Vem jag är? jag är den varulv du ska vara mest rädd för! " utbrister han och spottar mig i ansiktet efter typ varje ord. Jag tittar på honom innan jag flyger på honom och ett slagsmål bryter ut.

Efter en stund ligger jag skadad och blodig på marken nästan helt medvetslöst. Den okända mannen kollar en sista gång på mig innan han springer i riktning mot skogen.

flash back slut:

" Och sen sprang jag till dig och nu är jag här " avslutar jag. Kiara kollar på mig med oroliga ögon innan hon kramar om mig. Hon är klara med alla sår och så. " Men har du nån aning om vem det kan vara som attackerade dig? " frågar Kiara oroligt " Nej " mumlar jag tillbaka. " Du sover här inatt! " säger Kiara allvarligt " Och så får vi ta reda på vem det var som attackerade dig imorrn " fortsätter hon sen. Jag gör inget annat än att nicka och Kiara hjälper mig upp till rummet och bäddar ner mig. Hon byter om till en oversized tröja innan hon också lägger sig. " Godnatt " mumlar jag " Natti " svarar Kiara och därefter somnar vi.


                --------------------------------

Kanske inte det bästa, men jag har varit så sjukt trött det senaste dagarna för att jag dygnat.

Men när jag får mer energi så kommer det bli bättre.

Puss och hej!

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu