Kapitel 10 " Lita på mig "

994 22 2
                                    

förra kapitlet
" Du borde inte va med honom " säger Linus mellan sammanbitna tänder. " VARFÖR?! " Skriker jag rakt ut. " För att... "
Nutid
" För att han är en person som bara hamnar i trubbel med andra " säger Linus fortfarande mellan sammanbitna tänder. " Jag tror dig inte " säger jag argt. " Lita på mig " säger han aningen bekymrat. " Jag kan inte lita på dig, du vill bara ligga med mig " säger jag aningen irriterat. " Men Kiara lyssna, snälla " säger han bedjande " Jag kommer aldrig lyssna på dig " säger jag. " Visst det är din förlust " snäser han åt mig innan han går. Jag börjar gå igen mot skogen.

När jag kommer fram står en otålig Albin och väntar. " Vad gjorde Linus som tog sådan tid? " frågade han lite småsurt. " Han undrade vart jag skulle så jag sa Albin, då sade han att jag inte borde va med dig och jag skrek på honom och han tjatade, tillslut gick han " förklarade jag snabbt och kortfattat. " Vad sa han om att du inte borde va med mig? " frågade han " Han sa att du är en kille som hamnar i trubbel med andra " säger jag. " Okej " säger han. " Ska vi börja? " frågade han. " Japp " svarade jag glatt. " Okej, du vet vad en beta är va? " frågade han. " Nej " svarar jag ärligt. " Det är som alphans högra hand och om alphan och hans Luna inte får något barn, så blir betan nästa alpha " förklarar han. " Och en luna är då alphans mate " säger jag " Ja, men jag vill veta om du är en beta " säger Albin. " Så om du är en beta ska du ha en lila/rosa ish färg på ögonen, så skifta " säger Albin. Jag tar ett djupt andetag och tänker skifta och bam. Jag skifta. Albin kollar på mig med stora ögon. Jag skiftar tillbaka och Albin kollar fortfarande på mig med stora ögon. " Vad? " frågar jag. " Du är garanterat en beta, men jag såg en annan färg också " säger han chockat. " Vilken färg? " frågar jag " Blå, det är den färgen man har om man är alphans barn " förklarar han. " Men hur? " frågar jag " Menar du att mina föräldrar inte är mina riktiga? " frågar jag. " Ja " säger Albin. " Kanske därför jag inte liknar mina föräldrar " säger jag. " Men hur vet man vem som är ens mate? " frågar jag. " Det märker du, när du träffar honom eller henne så ska det liksom pirra i magen och när han eller hon rör dig ska det liksom kännas som om det for stötar genom kroppen " säger han drömmande.

Samma dag fast under kvällen när de gott hem. Albins pers

Har alltid Kiara haft så fina ögon? De är liksom i en sådan fin blå färg ungefär som is tänker jag. Vänta varför tänkte jag precis det där? Är Kiara min mate? Nästa gång vi ses ska jag testa att kyssa henne för att se vad som händer. Men nu tänker jag sova.
Jag 21.10:
Godnatt Kiara😊

Kiara❤️21.11:
Godnatt Albin😜

                                              ------------------------------------------------------------------------
Sorry att jag inte uppdaterat på ett tag, men precis när jag skrivit klart detta kapitel så raderades allt och jag var tvungen att skriva om. Men tack så himla mycket för 1k läsare, trodde det aldrig skulle hända❤️❤️❤️

Den saknade alpha dotternDär berättelser lever. Upptäck nu