Part I

16.7K 830 450
                                    

"Evet, evet ,evet! " Mi Chanın tüm salonu ayağa kaldıracak derecede bağırmasıyla Chanyeol karşısındaki kadına bir kere daha aşık olmuştu.

Mi Chanın daha önce evlenmiş olması ve bir çocuğunun olması zerre umrunda değildi.O, o kadına deliler gibi aşıktı ve Baekhyuna katlanmak zor olsada Mi Cha için buna değerdi.

....

Chanyeol hayatının aşkıyla geçirdiği güzel bir yılın ardından yine güzel bir sabaha onun süt beyazı teni izlemek için ondan önce gözlerini araladı. Kolunu başına destek yaparak sadece onu izlemeye başladı.

Mi Cha gerçekten çok güzel bir kadındı sadece gülüşünde bile hayat bulabilirdi Chanyeol ve öylede olmuştu.Güzel bir öpücükle eşini uyandıran Chanyeol ondan da güzel bir öpücük beklemiş hatta sabah sexini bile düşünmüştü ama Mi Chanın söylediği ilk şey "hıh bugün Baekkienin doğum günü! "olmuştu.

Chanyeol Baekhyunu severdi tabi Baekhyun kredi kartını almadığı sürece.Hınzır bir çocuk olsa da annesi gibi asil ve bir kız kadar güzeldi.Chanyeol onunla ilk tanıştığında onu kız sanıp önünde reverans bile yapmıştı.Tabi sonra anne ve oğulun kahkahalarıyla kızarıp yerine geçmiş.Tüm gün başı eğik onları dinlemişti.

"Evet hayatım sana da günaydın ve evet bugün 18. yaş günü oğlumuzun "diye somurtunca Mi Cha onu kendine çekerek dudaklarına uzun bir öpücük kondurmuştu.Chanyeol öpücükle hemen gülümseyip onuda yataktan çekiştirerek mutfağa indi.

Her zaman ki gibi Baekhyun onlardan önce uyanmış ve neşeyle şarkı söyleyip kahvaltıyı hazırlıyordu.

İkili oğullarının hareketlerine sessizce kıkırdarken Baekhyunun arkasını dönüp onları görmesiyle elindeki tavayı yere düşürmüş korkuyla onlara bakmıştı.Chanyeolun kahkahaları yükselirken yardım için bir adım atmıştı ki dökülen yağa basarak sırt üstü yere düşünce gülme sırası Baekhyun ve Mi Chadaydı.

Kahkahalarla başlayan kahvaltı Mi Chanın sorusuyla durgunlaşmıştı.

"Baekkiem bugün 18 oldun söyle bakalım benden istediğin bir şey var mı?" derken Baekhyunun gözleri heyecanla parlamıştı.Bir haftadır ne isteyeceğini düşünüyordu çünkü annesi ve üvey babası her istediğini sadece bugün yapıyorlardı.

Chanyeol "hadi ama Baek bunu haftalardır düşündüğüne eminiz,sadece bize söyle "diyerek kıkırdayınca. Baekhyun yerinden fırlayıp "Hadi ailece kampa gidelim "demesiyle masada yine kahkahalar yükselmişti.İkiside oğullarını çok iyi tanıdıkları için kendileriyle gurur duruyorlardı.

Mi Cha yüzünü asarak "Benim bugün için toplantım var Baek, başka bir şey istesen? "demesiyle Baekhyun dudaklarını küçük çocuklar gibi sarkıtıp "hayır anne kampa gidelim. Birlikte balık tutalım istiyorum.Zaten bu yıldan sonra üniversiteye başlayacağım ve sizi sık göremeyeceğim. Hadi kırma beni, lütfen " derken Mi Cha pes edip onaylayınca Chanyeolle kahkaha atıp beşlik çakmışlardı...

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora