Part XVIII

7K 533 142
                                    

Baekhyun vücuduna sarılı teller açılırken derisini delen her parçanın acımasızca çekilip çıkarılması ile depoda yankılanan yüksek çığlıklar atıyordu.Kang acıya dayanamayıp bayılan çocuğun üstündekileri çıkarırken Chanyeole dediği gibi her yarayı kendi diliyle temizliyordu. Bunu iğrenç bulmak yerine zevk alıyordu. Baygın çocuğun tadında sarhoş olmuş kendinden geçerken adamının içeri girmesiyle yatakta doğrularak ondan tarafa baktı.

"Efendim büyük patron sizi evine çağırıyor"demesiyle Kang adamını gönderip yarım bıraktığı işine devam edip bitirdikten sonra kurumuş kanla kaplı dudaklara son olarak dilini sürüp "Geri döndüğümde deliğin ile zevkin doruklarına çıkacağım küçük sürtük "diyerek depoyu tamamen sessizliğe gömdü.

Baekhyun deponun kapısının kapatılmasıyla acıyan vücuduna rağmen dizlerini kendisine çekti. O adamın ona, dudaklarına dokunması ruhu eziyordu, birleşmeyecek parçalara ayırıyordu.

"Hyung kurtar beni yalvarırım kurtar beni "diyerek eli kalbini bulmuş etini sıkarken çıplak oluşu canını daha çok acıtıyordu.

Tüm bunları yaşamak için ne kötülük yaptığını düşünürken kendisinden iğreniyordu. Kirlenmişlik hissi her geçen saniye onu saha çok içine çekerken dilinde sadece Chanyeolun adı dökülüyordu.

.......

Chanyeol sinirle solurken yaşlı adam ona karşısındaki koltuğu gösterip oturmasını istediğinde denileni yaparak oturdu.

"Bana beni rahat bırakacağına söz vermiştin, neden şimdi beni istiyorsun ve beni onunla tehdit ediyorsun? " diye tek nefeste sorunca adam planın Kang'ın başının altından çıktığını söylemeden sadece "Sana ihtiyacımız var ve sen anca böyle bize gelirdin "dedi.

Bu cevap Chanyeolu daha çok öfkelendirmişti. Küçüğün vücudundaki teller aklıma geldikçe deliriyordu.

"Ne iş olduğunu söyle yapacağım ve onu hemen bırak !"

Yaşlı olan ağzını açmıştı ki Kangın duygusuz sesi oda da yankılandı

"İş bitince onu alacaksın Big Bird! "demesiyle sırtının sertçe duvara çarpması bir olmuştu.

Chanyeol kızgın boğalar gibiydi ve hedefi kırmızılı adamını yok etmekti.
"Bir daha söyle istersen söyle ki kafanı şu duvarda böcek gibi ezim "diyerek kafasını duvara bastırırken söylediklerinde ciddiydi onun karanlık geçmişinde bu yapacağı en masum şeydi.

Yaşlı adamın sesiyle Kang'ın kafasını duvara sertçe bastırıp bıraktıktan sonra sinirle döndü "Bana derhal onu verin bir saniye bile bu sikine düşkün piçle kalmasına izin vermem "

"Sakin ol Chanyeol Kang ona bir şey yapmayacaktır. Onu istiyorsan işi bir hafta içinde bitir sana onu kendi ellerimle teslim edim. "

"Sözünden dönen bir adamın lafına nasıl inanmamı bekliyorsun? "

"Chanyeol seni ben büyüttüm babana böyle davranman hoş değil oğlum ve o küçük adamı bu eve getirteceğim iyi olacağından emin olabilirsin şimdi Başkanın işini bitir."

"Ne Başkanın mı? Kafayı mı yediniz siz, bu ülkeyi kaosa sürükler ."

"Hiç bir şey olmayacak onun yerine geçecek kişi belli ,düzeni oturtacak kişiler belli sadece onun işini iz bırakmadan bitir. Avusturya ya yarın iş gezisi için yola çıkıyor kaldığı otel ayarlandı orada işini bitireceksin. "

"Buradan gittiğimde Baekhyuna bir şey olursa, ona dokunan olursa, hiç acımadan öldüreceğim emin ol, şimdi onu pislikle kaplı o yerden buraya getir ve gözün gibi bak yoksa ilk yakacağım kişi sen ve Kang piçi olur baba. " uyarısını yaptığında yaşlı adan oğlunun gözündeki korkuyu görecek kadar onu tanıyordu.

"Mi Cha için bile benimle bu kadar sert konuşmamıştın. Çocuğu bir baba gibi sevmiyorsun değil mi?''diye gülümseyerek soran adama gözlerini devirip "Bu seni ilgilendirmez "diyerek evden çıktı.

STEPCHILD/Üvey Evlat [ChanBaek ]Where stories live. Discover now